Google insanüstü işitme gücü üzerinde çalışıyor

0
84 Okunma
google akıl sağlığı izni

Google, bugün ilginç bir haber ile gündeme geldi. Firma, Wolverine isimli projesiyle insanüstü işitme gücü üzerinde çalışıyor. Çılgın projenin detayları şu şekilde:

Duyma yetisi üst düzeye çıkacak

Google, Wolverine adı verilen gizli projede duyma yetisini insanüstü seviyelere çıkaracak cihaz geliştiriyor. Firmanın bu konuda çok gizli bir işitme cihazı hazırladığı gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor. Bazı kaynaklar işitme cihazının akıllı telefon ya da tablet gibi ürünlerle entegreli olarak çalışacağını, kullanıcıya sadece bir sese odaklanma imkanı tanıyacağını söylüyorlar. Ayrıca proje isminin çizgi roman efsanesi Wolverine’den esinlendiği de söyleniyor. Gelen diğer bilgilere göre çalışma ekibinin şu anda dış sesleri izole etme aşamasında olduğu da belirtildi.

Wolverine projesine dair bilinenler, şimdilik bunlarla sınırlı. Proje ile ilgili önümüzdeki aylarda daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor. Ancak Business Insider’a göre bu ürünün piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine dair kesinlik kazanmış hiçbir şey bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz