Samsung’un yeni kulaklığı Galaxy Buds Live

0
585 Okunma
Galaxy Buds Live

Samsung’un fasulye görünümünde tasarladığı Galaxy Buds Live kulaklığı için üç farklı renk seçeneğinin olacağı ortaya çıktı. Klasik olarak siyah, beyaz ve gold rose renklerine sahip şekilde gelecek kulaklık, oldukça farklı görünüyor. Diğer kulaklıklardan farklı bir görünüme sahip Galaxy Buds Live’in detaylarına bakalım.

Galaxy Buds Live şık tasarımla geliyor

Samsung’un Buds Live kulaklık modeli ortaya çıktığı ilk günlerden bu yana dikkat çeken, fasulye benzeri görünümüyle dilden düşmeyen bir kulaklık olmuştu. Kulaklığın kulağa daha iyi oturması amacıyla bu şekilde tasarlandığının söylenmesiyle birlikte, kulaklığın başarılı özelliklere sahip olacağı aktarılmıştı.

Galaxy Buds Live

5 Ağustos 2020 tarihinde Galaxy Note 20 modelleri ve Samsung’un yeni akıllı saat modeli olan Galaxy Watch 3 ile beraber tanıtılması bekleniyor. Buds Live kablosuz kulaklık Evan Blass ile birlikte ilk kez resmi olarak görünmelerini sağlıyor. Sızdırılan görsellerden anlaşılacağı üzere, kulaklık 3 renk seçeneği ile geliyorken, yatay kapaklı bir şarj kutusunun tercih edildiği görülüyor.

Kulaklığın aktif gürültü önleme özelliği ile birlikte ‘’sessizliğe’’ önem veren kullanıcılara sesleneceği söyleniyor. 11 saatlik bir kullanım sunduğu aktarılan kulaklığın bünyesinde üç adet mikrofon bulunuyor.

Samsung Galaxy S20 Plus: Özel BTS koleksiyonu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz