Google Travel artık COVID-19 ile ilgili bilgilere sahip

0
395 Okunma
google covid-19, google travel

Google bugün, Google Travel rezervasyon hizmetine COVID-19 ile ilgili daha fazla sağlık ve güvenlik bilgisi eklediğini duyurdu. Duyuruya göre, kullanıcılar artık Google üzerinden bir otele veya tatil amaçlı kiralık mülklere bakarken sağlık ve güvenlik açısından ne durumda olduklarını da görebilirler.

Google COVID-19 için tesislerin sağlık ve güvenlik bilgisini veriyor

Google bu yeni özelliğiyle birlikte tesislerin temizlik prosedürleri, temassız ödeme işlemleri, güvenlikleri hakkında bilgi verecek. Şirket, bu verileri sağlamak için otel zincirleri, tatil kiralama şirketleri ve diğer endüstri dernekleriyle ortak çalıştığını söyledi. Ancak bağımsız otel sahiplerinin de Google My Business üzerinden kendi sağlık ve güvenlik bilgilerini paylaşmasına olanak tanıyacak

google covid-19, google travel

 

Şirketin TechCrunch’a verdiği bilgiye göre: Marriott, Hilton, Comfort Inn (Choice Hotels), Holiday Inn (IHG), Best Western, Hyatt, Radisson ve Four Seasons da dahil olmak üzere birçok önde gelen otel zinciri yeni girişim için Google ile ortaklık kuruyor.

Şu anda, COVID ile ilgili yeni sağlık ve güvenlik bilgileri, “google.com/travel” adresinde mevcut. Ancak Google Haritalar gibi diğer Google hizmetlerinde kullanılamaz. Şimdilik ABD’de kullanılan yenilik yakın zamanda tüm ülkelere sunulacak.

Apple M1 işlemcili yeni Mac’ler tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz