Sevgililer Günü’ne özel akıllı saat tavsiyeleri

0
424 Okunma

14 Şubat Sevgililer Günü’ne yaklaştığımız şu günlerde çiftlerin hediye telaşı başlamış bulunmakta Bizler de size yardımcı olmak için bir hediye tavsiyesi ile geldik. Sevgilinize veya eşinize akıllı saat almaya ne dersiniz? Bu yazımızda sizler için, Sevgililer Günü’ne özel akıllı saat tavsiyelerinde bulunduk.

Samsung Galaxy Watch 4

sevgililer-gunu-ne-ozel-akilli-saat-tavsiyeleri-1

Sevgililer Günü’ne özel akıllı saat tavsiyeleri listemizdeki ilk model Samsung Galaxy Watch 4. Günlük kullanım için ideal saatler arasında yerini alan model, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi teknolojileriyle geliyor. Vücudunuzdaki farklı değerleri yüzde 98 oranında doğru ölçebilen Galaxy Watch 4, 40 saatlik kullanım imkanı sağlıyor. Son olarak cihazın horlama sensörü, kandaki oksijen ölçümü, uyku analizi, düşme tespiti, tansiyon, adet döngüsü ve el yıkama hatırlatıcısı gibi özellikleri de bulunmakta.

Apple Watch Seri 7

sevgililer-gunu-ne-ozel-akilli-saat-tavsiyeleri-2

Apple’ın en yeni serisi Watch 7 de listemizde bulunuyor. watchOS 7 yazılımı birlikte oldukça güçlü bir performans sunan model tek şarjla 18 saat kullanım imkanı tanıyor. Genel olarak önceki modeller ile benzer özellikleri barındıran Watch 7’nin pasifik mavi, gümüş, uzay grisi, altın ve gece yeşili olmak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunmakta.

Xiaomi Mi Watch Lite

sevgililer-gunu-ne-ozel-akilli-saat-tavsiyeleri-3

Xiaomi’nin akıllı saat modeli Mi Watch Lite, Sevgililer Günü’ne özel akıllı saat tavsiyelerimizden biri. GPS spor modunda 10 saate kadar pil ömrü sunuyor. Ayrıca model bisiklete binme, kapalı alanda bisiklet sürme, açık havada koşu, koşu bandı, yürüyüş, havuzda ve denizde yüzme vb. sporları içeren 11 spor modu özellikleriyle geliyor.

Huawei Watch GT2 Classic

sevgililer-gunu-ne-ozel-akilli-saat-tavsiyeleri-4

Klasik saat görünümünü sevenler için güzel bir tasarım tercihi sunan Huawei’nin Watch GT2 modeli 3D cam ve paslanmaz çelik ile beraber gelmekte. Uyku takibi yaparak uykunuzdaki verilerinizi kaydeden Huawei Watch, uzun pil ömrü ve kısa sürede şarj olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Oppo Watch Free

Fitness takibi konusunda öne çıkan Oppo Watch Free, Sevgililer Günü’ne özel akıllı saat tavsiyeleri listemizin son sırasında yer alıyor. Hafif koşu, yağ yakma koşusu, dayanıklılık koşusu ve aralıklı koşu gibi dört koşu modunu destekleyen model 100’den fazla özel egzersiz modu sunuyor. Siyah ve vanilya renk seçenekleri bulunan Watch Free tam şarj ile 14 güne kadar dayanabilmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz