Pinterest AR Tech ile kadınları heyecanlandırdı!

0
315 Okunma
pinterest-ar-tech-ile-kadinlari-heyecanlandirdi-1

Pinterest kuşkusuz kadınlar için modaya ve güzelliğe dair her konu hakkında ilham almak için kullandıkları bir sosyal medya uygulaması.

İlham veren görsellerin paylaşılmasını sağladığı için bu heyecan verici uygulama sayesinde moda, görsel sanatlar, dekorasyon ve daha pek çok konuda kategorilere ayırdığınız boardlarınıza ilgi çekici bulduğunuz görselleri “pinleyerek“, kişisel albümünüzü oluşturabilirsiniz.

Milyonlarca kişi reçete fikirleri, egzersiz rutinleri, moda ipuçları arıyor ve birçoğu da güzellik fikirler alıyor. Artık Pinterest, pinner’ların satın almaya karar vermeden önce farklı ruj tonlarını denemelerini sağlayan Lens tarafından desteklenen yeni “Try On” özelliği ile tüm güzellik ihtiyaçlarınız için gideceğiniz yer olabilir.

pinterest-ar-tech-ile-kadinlari-heyecanlandirdi-2

Estée Lauder, Sephora, L’Orèal, YSL Beauté ve daha fazlası dahil olmak üzere güzellik sektörünün en popüler markalarından bazı ürünler seçin. Tek yapmanız gereken aramada Pinterest kamerasını açmak ve “dene” düğmesine tıklamak. Orada çeşitli markalardan ve seçkin ürünlerden yüzlerce renk seçeneği sunulacak.
Bu şaşırtıcı özelliği cilt tonu aralıkları özelliğiyle eşleştirin bu sayede kendinize benzer cilt tonlarına sahip kişilerde gölgelerin nasıl göründüğünü görebilirsiniz. Size en uygun markadan, sizin için en uygun rengi bulun, deneyin, karşılaştırın.

pinterest-ar-tech-ile-kadinlari-heyecanlandirdi-3

Özellik, diğer insanların dudak renklerini tanıma derecesine kadar gider, böylece bir iğnede sevdiğiniz bir rengi giyen birini görürseniz, size uygun olup olmadığını görmek için de deneyebilirsiniz. “Denemeye Başla” özelliği şu anda yalnızca ABD’de iOS ve Android’de kullanılabilir, ancak yakın gelecekte dünya çapında kullanılabilir hale gelecektir.

Android için YouTube Müzik şarkı sözleri entegrasyonu alıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz