Gülümsemenizi gösterebileceğiniz şeffaf maske

2
2.293 Okunma
şeffaf maske

Corona virüsü sebebiyle artık dünyanın her yerindeki insanlar maske takmak zorunda. Bu sebeple maske tasarımları da insanların daha kolay bu duruma adapte olması için geliştiriliyor. Bunlardan birisi olan Leaf şeffaf maske, kişilerin gülümsemelerini gösterebilecekleri bir maske.

Hem koruyan hem de mimikleri, yüz ve ağız hareketlerinin kolaylıkla görülebileceği FDA yani Gıda ve İlaç Dairesi tarafından tescillenmiş bir maske.

Şeffaf maske tasarımı oldukça iyi duruyor

UV-C sterilizasyonuna sahip dünyanın ilk şeffaf maskesi olan N99 düzeyinde koruma sağlayan maske oldukça iyi görünüyor. Tasarımıyla dikkat çeken şeffaf maske bu özelliğinin yanında HEPA filtreleme sistemi sayesinde de oldukça koruyucu. Çene ve ağız kısımlarında bulunan köpük filtre sistemi N99 standardına sahip, bunun yanında yerleşik UV-C ışığı kendi kendini temizleme özelliğine de sahip.

şeffaf maske

Leaf adı verilen maskenin en belirleyici özelliği şüphesiz şeffaf bir yapıda olması. Maskenin şeffaf olmasının elbette önemli avantajları bulunuyor. Bunlardan birisi de karşınızda maskeli birisiyle konuşurken mimiklerini de görebiliyor olmanız. Gülümsemesini, ağız hareketlerini de rahatlıkla gösteren bu maske ilerleyen süreçte insanların kullanmak isteyeceği düzeyde.

Üç farklı model ve özellikte bulunan maskenin pro versiyonunda, hava kalitesini bildiren bir sensör sistemi de bulunuyor. Bunu ise iOS ve Android telefonlara yüklenen mobil uygulama ile izleyebiliyorsunuz. Maske şu an için 49 dolar ile 61 dolar arasında değişen bir fiyat etiketine sahip.

Hem çevre dostu hem de şeffaf maske tasarımı

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz