Günümüzün kahramanları olan doktorlar çizimlere taşındı

0
921 Okunma
Günümüzün kahramanları olan doktorlar

Corona virüsü sebebiyle birçok sağlık çalışanı evlerine ya gidemiyor ya da çok kısa süreliğine gidebiliyor. Bu yoğun çalışma içinde salgın sebebiyle hastalanan sağlık çalışanlarının yanında birçok fedakarlık yaparak canları pahasına insanları kurtarmak için çalıştıkları bütün dünyanın gündeminde. Bu konu hakkında yazılan minnet paylaşımlarının yanında bir de çizerler, ressamlar ve dijital sanatçılar günümüzün yeni kahramları olan sağlık çalışanları için çizimler yapıyor.

Günümüzün kahramanları olan doktorlar çizimlerde

Geçenlerde sizler için Çin merkezli sanatçıların eserlerini paylaşmıştık. Sosyal medya üzerinden yoğun olarak paylaşılan çizimler her geçen gün sayısını katlayarak artırmaya devam ediyor. Şimdi ise karşımızda doktorları çizgi roman karakteri şeklinde resmeden sanatçının eserleri bulunuyor.

Günümüzün kahramanları olan doktorlar ve sağlık çalışanları için birçok çizim yapılıyor.

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile sağlık çalışanlarının içindeki kahramanı kalemiyle bizlere aktaran mjhiblenart bu salgın dönemi boyunca sağlık personellerinin çalışmalarını gözler önüne seriyor işte o muhteşem çizimler ve sağlık çalışanlarının kahramanca tasviri.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ROUND 1!- ‘Cronus Vs. Anti-Matter Negan’ #comics #negan #walkingdead #jefferydeanmorgan #coronavirus #fight #covid_19 #nurses #doctors #isolation

MJ.Hiblen ART (@mjhiblenart)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bu ve bu paylaşımlar gibi olan çizimlerin tamamı için mjhiblenart profiline bakabilirsiniz.

Çinli çizerler Corona virüsünü dijital çizimlere taşıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz