Xiaomi Kamera uygulaması yeni tasarımına kavuşacak

0
148 Okunma
Xiaomi kamera uygulaması

Kısa bir süre önce Xiaomi Kamera uygulaması için yeni bir arayüze geçileceği açıklandı. Xiaomi akıllı telefonlarda kullanılan bu bu uygulama zaten bir süredir güncelleme alarak kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Yeni yapılan bir açıklama ile kullanıcı arayüzünün iki olası seçenek ile çıkacağını duyuran şirket, güncellemeyi yakında dağıtmaya başlayacak.

Xiaomi kamera uygulaması

Xiaomi kamera uygulaması görünümünü değiştiriyor

Yeni çeşitli işlevler kazanacağı aktarılan uygulama için yeni sola ve sağa kaydırma hareketlerinin yanı sıra bir de kayan hareketleri içeren seçenekler eklenecek. İlk sunulacak seçenek ile birlikte hareketler kaydırma işleviyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Bu özellik kullanıcıların istedikleri zaman fazla panel açmasını sağlıyor. Özelliğin dezavantajı ise bu arayüze alışmanın biraz zor olması. Yine de zaman içinde alışılacak bir şekilde tasarlanmış.

Bir diğer arayüz seçeneği ise ilkine göre biraz daha kolay olarak tanımlanıyor. Daha fazla adında bir sekmenin eklendiği bu seçenek temelde kullanıcıları tek bir dokunuş ile içine çekiyor. Bu sayede tek bir dokunuş ile işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Söz konusu seçenekler Xiaomi’nin Çin merkezli mikroblog internet sitesi olan resmi Weibo hesabıyla da yayınladı.

Xiaomi Mi Band 5 tanıtım tarihi için yeni bilgiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz