Uygun fiyatlı AirPods Pro Lite için müjdeli haber

0
239 Okunma
AirPods Pro Lite

iPhone kullanıcıların heyecanla beklediği, Pro versiyonuna göre daha uygun fiyatlı olacak olan Lite için müjdeli haber geldi. Apple‘ın daha fazla kişiye ulaşmak için attığı adımlar arasında yer alan uygun fiyatlı AirPods Pro Lite modeli için tarih verildi.

AirPods Pro Lite çıkış tarihi belli oluyor

Apple’ın AirPods ailesine ekleyeceği “Lite” sürümü için üretimin başladığından bahsetmiştik. Bu haberlerin yanında Corona virüsü sonrası birçok elektronik ürünün üretimi durma noktasına geldi. Bu gelişmelere bağlı olarak yeni kulaklık modeli için erteleme kararı bekleniyordu ancak şirket yeni kulaklıklarının satışa sunmaya hazırlanıyor.

Yeni gelen bilgilere göre, AirPods ve AirPods Pro modeli arasında konumlandırılan Lite’ın mayıs ayında satışa sunulacağı söyleniyor. Zaten geçen ay üretime başlanan kulaklık için, satış tarihinin biraz ertelendiğini görmüş olsak da yine de salgına rağmen kulaklığın satışa sunulması çok da gecikmiş gibi durmuyor.

Bu orta segment olarak konumlandırılabilecek olan kulaklık da AirPods Pro’da yer almayan gürültü önleme özelliğine sahip olmayacak. Kulak içi kulaklık olarak tasarlanan bu yeni modelin, Apple’ın 14 inçlik MacBook Pro modeli ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Twitter’dan Jon Prosser’in attığı bir paylaşıma göre bu söylentiler güçlenmiş de oluyor.

2020 yılı çok çetin olacak: Kablosuz kulak içi kulaklıklar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz