Harry Potter: Hogwarts Mystery artık mobilde

0
782 Okunma
Harry Potter-Hogwarts Mystery

Fanı olduğunuz bir çok dizi ve film serilerinin mobil oyun sürümlerini Play Store ve App Store’larda kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Trendleri takip eden ve teknolojinin gidişatına uygun geliştirmelerde bulunan sektörler arasına Harry Potter‘da Hogwarts Mystery seri ile katıldı. Harry Potter: Hogwarts Mystery mobil oyunu hakkındaki detayları birlikte inceleyelim.

Harry Potter: Hogwarts Mystery mobil oyun detayları

Bu oyun, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda Harry Potter gelmeden yaşanılanları konu alıyor. Hogwarts Şatosu’nun gizemli köşelerini keşfedebileceğiniz macera dolu bu oyunu Android cihazlarında oynayabilirsiniz. Harry Potter: Hogwarts Mystery mobil oyununda, filmin vazgeçilmez isimlerinden olan Profesör Dumbledore ve Snape gibi serinin diğer üyeleri de yer alıyor.

Oyunda rakiplerin ile mücadele edebilir, karşılıklı düellolar yapabilir veya ittifaklar kurulabilirsiniz. Filmin ilk serisinde karşımıza çıkan bölüm seçmelerininde yer aldığı oyunda, Gryffindor ya da Slytherin gibi bölümleri seçmenize olanak sunuyor. Oyun sırasında çeşitli iksirler hazırlayabiliyorsunuz. İksirleri hazırlayabilmeniz için derslere katılmanız ve karakterinizi geliştirmeniz gerekiyor. Karakteriniz geliştikçe farklı özelliklere ve güçlere sahip olabiliyorsunuz. Hem filmdeyken hemde oyun sırasında karşınıza çıkan gizimleri çözerken daha çok keyif alacaksınız.

Harry Potter: Hogwarts Mystery oyununu Androis cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun içerisinde çeşitli karakter ve özellikler için ek ödemelere tabi tutulabilirsiniz. Android kullanıcıları bu oyunun keyfine varırken iOS kullanıcıları için aynı haberi veremeyeceğiz. Oyunun henüz iOS sürümü bulunmuyor

Harry Potter: Hogwarts Mystery mobil oyununu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz