Harry ve Meghan’ın Netflix anlaşması

0
800 Okunma

Galler Prensi Charles ile Diana’ın oğlu Prens Harry, olaylı bir şekilde evlendiği Amerikalı eşi Rachel Meghan Markle ile sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Meghan Markle ile arasının bozuk olduğu bilinen Prens William’ın eşi Kate Middleton kavga etti. Kraliyet ailesi kavga olaylarıyla bir zamanlar gündemden düşmezken, Meghan Markle ile Prens Harry‘nin taşınacakları ortaya çıkmıştı. Kate Middleton ve aykırı gelin Meghan Markle arasındaki kavganın detayları da basına sızdı. Kulislerden yansıyan iddialara göre asıl neden Meghan Markle‘ın aileye katılmasından sonra giderek büyüyen geçimsizlik… İkili şu sıralar gündemi, Netflix ile yaptıkları yüklü bir anlaşma ile meşgul ediyor.

Netflix ile 150 milyon dolarlık anlaşma imzalayan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Windsor’da bulunan Frogmore Cottage’ı (İngiltere‘deki Home Park‘ın bir parçası olan Frogmore Malikanesi‘nde Kraliçe Charlotte yönünde 1801 yılında inşa edilen Frogmore House‘daki arazide tarihi II. Crown Estate‘in bir parçası, Birleşik Krallık‘ta olduklarında, Sussex Dükü ve Düşesi’nin evi) yenilemek için aldıkları 2,4 milyon sterlinlik (23 milyon TL) borcu, Kraliyet Hanesi’ne geri ödedi.

Terimi kaldır: harry ve meghan harry ve meghanTerimi kaldır: netflix netflixTerimi kaldır: prens harry prens harryTerimi kaldır: prenses diana prenses dianaTerimi kaldır: kraliyet ailesi ayrılık kararı kraliyet ailesi ayrılık kararıTerimi kaldır: ABD ABDTerimi kaldır: netflix belgesel netflix belgesel

Belgesel hakkında ilginç iddia

Galler Prensesi Diana ile ilgili bir belgeselin söz konusu anlaşma kapsamında olduğu da iddia edildi. İngiliz medyasına göre, Prens Harry ve oyuncu Meghan çiftinin Netflix ile yaptıkları anlaşmaya belgesellerin, Meghan ve Harry’nin rol alabileceği filmlerin, bazı programların ve çocuk programlarının da dahil olduğunu belirtildi.

Harry ve Meghan şu an nerede yaşıyor?

Evlendikten sonra Kensington Sarayı kompleksinde Harry’ye ait küçük mülkte yaşayan daha sonrada oğulları Archie‘nin doğumuyla Kraliçe Elizabeth tarafından düğün hediyesi  Frogmore Cottage‘ı yeniletip kısa bir süre orada kaldılar. Çift oradan Los Angeles’ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşadı. Kraliyet çifti şu anda ABD‘nin Kaliforniya eyaletinde 14 milyon (137 milyon 541 bin TL) sterline satın aldıkları evde yaşıyor.

Britney Spears Instagram postları ile şaşırtıyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz