Popüler Instagram akımına Prada’da katılıyor

0
330 Okunma
prada Instagram yayınları

Salgın sonrasında hem birçok kişinin hayatı değişti hem de birçok şirket artık farklı adımlar atıyor. Instagram üzerinden COVID-19 hakkında bilgilendirici yayın yapan bir sürü hesap bulunuyor. Bunların yanında insanların eve kapandığı şu günlerde evde geçirilen zamanı biraz olsun verimli hale getirmek isteyen şirketler de takipçileriyle canlı yayınlar ve özel içeriklerle iletişim kuruyor. Bu kervana yakın zaman içinde katılan Prada Instagram yayınları ile takipçilerine sesleniyor.

prada Instagram yayınları

Prada Instagram yayınları ile moda sanat ve birçok konuya değiniyor

Bildiğiniz gibi lüks giyim markası olan Prada, Instagram fotoğraflarını süsleyen markalardan birisi. Bir sürü kişiye oluşan bu marka insanların karantina günlerini daha verimli geçirmesi adına Instagram üzerinden moda, sanat, mimari, sinema ve edebiyat gibi birçok temada yayın yapmaya başladı.

Prada Possible Conversations olarak adlandırılan proje, Prada’nın resmi hesabında yayınlanan canlı yayınlar yoluyla farklı sektörlerden insanları bir araya getiren yayınlara dönüşüyor.

Söz konusu ilk paylaşım ise 14 Nisan’da yayımlanacak. Jacquard x Google Arts & Culture Residency‘den sanat yönetmeni Pamela Golbin ve moda gazetecisi olan eleştirmen Alexander Fury ilk konuklar olacak. Kriz dönemlerindeki modayı konuşacak iki isme takipçilerin soruları yön verecek.

Instagram’daki her konuşma ek olarak Prada’nın COVID-19 salgını sırasında çalışmalarını desteklemek için UNESCO’ya yapacağı finansal bağışa sahne olacak. Söz konusu salgından etkilenenler için toplanacak bağış küresel çapta yardımlar için kullanacak.

Instagram’da profesyonellerden egzersiz dersleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz