Hem bir kulaklık hem de çok şık bir kolye

0
592 Okunma
Kolye de olabilen kulaklık-00

Dijital mücevherler hayatımızda aktif bir şekilde yer alıyor. Hem akıllı hem de şık görünümleriyle özellikle kadınların ilgisini çeken bu aksesuarlara bir yenisi daha ekleniyor. Kolye de olabilen kulaklık, oldukça iyi görünüyor.

Yibai Science & Technology tarafındın tasarlanan şık kulaklık, kullanılmadığında bir kolyeye dönüşüyor. Kulaklık kısımları altın renginde tasarlanan kulaklıklarda bulunan mıknatıs yapısı sayesinde, sağ ve sol kulaklık uçları kolyeye dönüşüyor. Boynuzda birleştirildiğinde iç içe geçen tasarımı sayesinde oldukça da şık görünüyor.

Kolye de olabilen kulaklık: Jade Culture Earphone Jue 20

Kolye de olabilen kulaklık-00

Jade Culture Earphone Jue 20 adı verilen bu şık kulaklık, minimal çizgilerin dışına çıkmıyor. iF Design Award 2020’de listelenen bu kavramsal kablosuz kulaklıklarla ilgili diğer detaylar da oldukça havalı. Form olarak kulak içi olarak tasarlanan bu kulaklıklar, kullanılmadığında kolye olarak kullanılabiliyor. Kulak içine tam uyumluluk için ergonomik bir tasarıma sahip olan bu kulaklıklar, aynı zamanda bir parlak yapıda.

Takı olarak da düşünülen bu kulaklıklar, gerçek kablosuz kulaklıkları tercih eden kişilerin de hoşuna gidecek. İki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkan bu kulaklıkların fiyatı henüz belli değil ancak çok da düşük bir rakam beklenmiyor.

Uyumaya yardımcı: Huami Amazfit ZenBuds kulaklık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz