Hepsiexpress çiçek siparişlerini almaya başladı

0
641 Okunma

Sanal alışverişin merkezi Hepsiburada, online sipariş ağını arttırmak için Hepsiexpress üzerinden alınabilecekler listesine bir yenisi daha ekledi. Çeşitli marketleri bünyesine dahil ederek alışveriş seçeneklerini artıran Hepsiburuda’nın servisi üzerinden çiçek siparişlerinizi de verebileceksiniz.

Hepsiexpress ile çiçek siparişi çok kolay

Hepsiexpress çiçek

Pandemi yaşam şeklimizi ve alışkanlıklarımızı bir hayli değiştirdi. Özellikle online alışveriş dönemin popülaritesi haline geldi. Artık sadece dönemlik alışverişlerimizi değil market alışverişlerimizi dahi internet üzerinden gerçekleştiriyoruz. Hepsiburada kolay alışveriş imkanı sunduğu Hepsiexpress platformuna çiçek mağazasını da ekledi. Artık özel günleriniz için sevdiklerinize bu platform üzerinden çiçek gönderebileceksiniz.

Pandemi alışveriş alışkanlıklarımızı değiştirdi

Özellikle market ihtiyaçlarının da internet üzerinden yapılmasının yaygınlaşması ile gelişen online alışveriş kulvarı, artık tek bir alana değil bir çok alana hizmet vermek için daha hızlı gelişmeler göstermiyor. Pandemiden önceki dönemde de özel gün ve geceler de sevdiklerimize çiçek göndermek alıştığımız davranışlardandı. Fakat pandeminin sokağa çıkma kısıtlamaları ve sosyal hayatımızdaki alışkanlıklarımızı değiştirmesi çiçek hediye edilme alışkanlığımızı bir derece daha arttırdı. Artık diğer alışverişleriniz gibi çiçek siparişlerinizi de Hepsiexpress üzerinden güvenle yapabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz