Çocukların tatilde güvenle oynayabileceği dijital oyunlar

0
143 Okunma

25 Ocak 2021 Pazartesi günü yarıyıl tatili başlıyor. Uzmanlar tatil süresince çocukların evde kalmalarını tavsiye ediyorlar. Bizler de bu yazımızda, çocukların tatilde güvenle oynayabileceği dijital oyunları listeledik. İşte o oyunlar…

Cut The Rope

Problem çözme becerilerini ve daha ileri yaşlar için temel fizik kurallarını eğlenceli bir sunumla öğreten bir bulmaca oyunudur. Uygulamayı ücretsiz olarak iOS veya Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

MentalUP Eğitici Zeka Oyunu

Hem eğlenceli hem de öğretici oyunlardan biri olan MentalUP; çocukların dikkat, hafıza, analitik düşünme, görsel mekânsal algı, problem çözme, planlama, kavramlaştırma gibi zihinsel becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyor. Uygulamayı ücretsiz olarak iOS veya Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu

TRT Çocuk Animasyon Stüdyosu; eğitici, eğlenceli, oynaması kolay bir uygulamadır. Uygulama çocukların ilk animasyonlarını yapmalarını sağlıyor. Ayrıca objeleri farklı sahneler üzerinde hareket ettirmeyi sağlayarak, mini bir çizgi film meydana getirme olanağı sunuyor. Böylelikle hayal gücü, eğlence ve yaratıcılıkla bir araya geliyor. Uygulamayı ücretsiz olarak iOS veya Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

TRT Çocuk Mobil nedir, nasıl kullanılır?

Two Dots

Noktaları birleştirerek oynanan Two Dots, zorlaşan bölümleriyle çocuğunuzun analitik becerilerini kullanmasını sağlıyor. Bu bulmaca oyununda sürekli değişen mevsimler ve temalar bulunuyor. Uygulamayı ücretsiz olarak iOS veya Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Fruit Ninja

Ve son olarak Fruit Ninja… Uzun yıllardır oynanan ve çok sevilen oyunlardan biri olan Fruit Ninja,  havada uçuşan meyveleri kesme oyunudur. Bu oyun çocuğunuzun dikkat becerilerini ve reflekslerini gelişimine destek oluyor. Uygulamayı ücretsiz olarak iOS veya Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Netflix’te çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz 5 film

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz