Apple Hepsiburada ile el sıkıştı

0
217 Okunma
Apple, Hepsiburada‘yla bir anlaşma yaptı. Yapılan bu anlaşmayla Hepsiburada, Apple‘ın Türkiye’deki tek yetkili e-ticaret platformu oldu. Hepsiburada, bu anlaşma için Apple‘a özel bir sayfa hazırladı.
ABD merkezli teknoloji devi Apple, Türkiye’deki tüketicilerden de büyük bir ilgi görüyor. Bu ilginin de farkında olan Apple, Türkiye’deki hizmet ağını geliştirmek için çeşitli girişimlerde bulunuyor ve şimdi, Apple’ın girişimlerine bir yenisi daha eklendi. Şirket, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından bir tanesi olan Hepsiburada ile bir anlaşma yaptı ve bu anlaşma kapsamında Hepsiburada, Apple’ın Türkiye’deki tek yetkili e-ticaret platformu olmuş oldu.

apple hepsiburada ile anlaştı ile ilgili görsel sonucu

Apple’ın Türkiye’deki e-ticaret platformu: Hepsiburada

İki dev şirket arasında yapılan anlaşmayla birlikte Hepsiburada, Apple’ın ürünleri için yeni ve Apple’a özel bir sayfa oluşturdu. Tasarımı da dahil olmak üzere her şeyiyle Apple’a özel olarak hazırlanan bu sayfada Apple’ın iPhone, iPad, Apple Watch, Apple Tv ve aksesuarları da dahil olmak üzere çok sayıda ürünsatışa sunulmuş durumda.

https://pembeteknoloji.com.tr/nasadan-muthis-drone-hareketi-21455/

apple hepsiburada ile anlaştı ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz