Çinlilerin yeni akıllı saati: Xiaomi Mi Watch Pro

0
460 Okunma

Çin’li teknoloji devlerinden Xiaomi, yepyeni bir akıllı saatin üzerinde çalışıyor. Mi Watch Pro ismiyle piyasaya çıkması beklenen saatle ilgili bazı bilgiler öğrenilsede  pek çok detay henüz ortaya çıkmış değil. Qualcomm’un Snapdragon Wear 3100 işlemcisinden güç alması beklenen saatte AMOLED ekran kulanılması beklenirken, diğer yandan cihazın Wear OS tabanlı MIUI for Watch arayüzünü kullanabileceği ihtimali de düşünülüyor.

Xiaomi Mi Watch Pro ile ilgili görsel sonucu

Cihazın fiyatı yaklaşık 200 doların üzerinde olabilir

Tasarım tarafına geldiğimizde ise saatin yuvarlak bir tasarımla geleceğini söyleyebiliriz. Suya dayanıklılık, kalp atış hızı sensörü gibi özelliklere sahip olması beklenen saatin bu yıl piyasaya sürülme ihtimali düşük. Cihazın fiyatının ise 200 doların üzerinde olacağı düşünülüyor.

Ebebek’ten olay reklam filmi “Annelik bir mucizedir”

Pro modeli Mi Watch isimli saatini ise resmen tanıtıldı

Şirket, Pro modeli önceli Mi Watch isimli saatini ise resmen tanıttı. Tasarımı Apple Watch‘ları andıran ürün, 1.78 inç’lik bir ekrana sahip. Qualcomm’un Snapdragon 3100 Wear işlemcisi ile gelen saatin işlemcisi 1.2 GHz hızında çalışan dört adet ARM Cortex-A7 çekirdeğe sahip. Grafik birimi tarafında ise Adreno 304 görev alıyor. Bu arada işlemcinin de 28 nm üretim teknolojisi ile üretildiğini belirtelim. 570 mAh’lik bataryadan beslenen saatin 36 saatlik batarya sürenin olduğu açıklandı.

Xiaomi Mi Watch Pro ile ilgili görsel sonucu

Uygun fiyatlı akıllı saat Xiaomi Watch ile geliyor olabilir

Akıllı saatler özellikle sağlık takibi yapabiliyor olmalarıyla da öne çıkıyor. Mi Watch da kalp atış hızının yanında oksijen takibi bile yapabiliyor.11 Kasım’da Çin’de satışa çıkacak olan saatin iki farklı versiyonu bulunuyor. Saatin başlangıç versiyonu yaklaşık olarak 185 dolarlık fiyat etiketine sahip. Saatin Sapphire Glass isimli paslanmaz çelik çerçeve ve zincir kayış ile gelen özel versiyonu ise yaklaşık 285 dolarlık fiyatı ile satın alınabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz