Honor imzalı vantilatör tanıtıldı! İşte özellikleri

0
589 Okunma
Huawei vantilatör

Honor imzasıyla ortaya çıkan vantilatör evinde klima kullanmak istemeyenler için güzel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Farklı ürün gruplarıyla karşımıza çıkmaya başlayan Çin merkezli şirket, ilk elektrikli süpürgesini piyasaya sürmesinin ardından karşımıza bir başka ev ürününde çıkıyor: Vantilatör.

Huawei vantilator

Honor bu kez vantilatör ile karşımıza çıktı

Kitlesel fonlama adı altına ortaya çıkan vantilatör, 38 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Honor geniş başlığı ile ve hafif üflemesiyle soft fanlı bir ürün olarak gösteriliyor .Güçlü üfleme yapmayan bu ürünün kurulumunun çok kolay olduğu aktarılıyor. Ses çıkartmadan çalıştığı söylenen bu vantilatörün, frekans motoruna sahip olduğu ayrıca belirtiliyor.

Çalışma sesine de yer verilen ayrıntılarda karşımıza 22,2 desibellik bir çalışma sesi çıkıyor. Ürünün 120 dereceye kadar sağa ve sola dönebiliyor. Eğer isterseniz ürünün başını 90 derece aşağıya ya da 90 derece yukarıya çevirebiliyorsunuz. Ürünün fanında dokuz parça kullanılmış. Havayı bu şekilde sirküle eden ürünün, kullanıcı deneyimi odaklı olduğu söyleniyor.

İç hava sirkülasyonu noktasında da başarılı olan ürünün beğenilmesi durumunda küresel pazarda karşımıza çıkması bekleniyor.

Huawei’in ilk 65 inç OLED TV’si için belirsizlik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz