Huawei’den akıllı ve sıcaklık derecesi gösteren termos

0
1.120 Okunma
Huawei akıllı termos

Farklı ürünler ile görmeye pek alışık olmadığımız Çin merkezli teknoloji devi Huawei yeni bir ürünle karşımızda. Oldukça pratik ve akıllı olan Huawei Smart Insulation Cup adı verilen termos, elinizde tuttuğunuz içeceğin sıcaklığını kapağında bulunan led ekran sayesinde gösteriyor.

Huawei akıllı termos ile bizleri şaşırtıyor

Ürün gamının çeşitliliği ile adından söz ettiren Xiaomi’ye rakip geliyor gibi duruyor. Huawei Smart Insulation Cup ile hem minimal hem de akıllı bir tasarıma imza atıyor.

Gerçek zamanlı sıcaklık göstergesi ve su kalitesini kontrol etme yeteneği gibi bir dizi özelliğe sahip olduğu söyleniyor. Akıllı bir şekilde tasarlanan termos, tanıtılmadan direkt , Huawei mağazası üzerinden satışa sunuldu. Yeni termos, gerçek zamanlı olarak içeceğin sıcaklığını gösterdiği kapak tasarımıyla bir adım öne çıkıyor.

Huawei akıllı termos

Bunun yanında bir de içine koyulan suyun saflık derecesini de ölçebiliyor. Üç katmanlı paslanaz çelik materyaline sahip olan ürünün 24 saat gibi uzun bir süre sıcaklığı koruduğu aktarılıyor. Isı yalıtımının oldukça iyi olduğu görülen ürünün dış kabı ise çizilmeye ve aşınmaya dayanaklı olarak üretilmiş.

Farklı sıcaklık dereceleri için farklı renk göstergelerine sahip olan akıllı termos, 35 santigrat derecenin altında mavi renk ile kullanıcıyı bilgilendirirken, 36 ve 50 derece aralığında turuncu rengini alıyor. 50 santigrat derecenin üstündeki sıcaklıklar için kırmızı gösterge ile kullanıcıyı bilgilendiren termos oldukça iyi duruyor.

Üzerinde bulunan dokunmatik ekranda TDS butonuna uzun basıldığında ise suyun saflığını ölçtüğü özelliği devreye giriyor. Bununla birlikte 5 saniye içinde geri bildirim veren ürünün kolay kullanım sunduğu da özellikle belirtiliyor. Akıllı özelliğini ise Huawei HiLink’e bağlanarak gösteriyor. Mobil uygulama ile içecek durumlarını takip edebilen kullanıcılar, su içme rutini oluşturmak için de bu termosu zamanlayabiliyor.

Bu akıllı termosun IPX7 sertifikasıyla birlikte suya dayanıklı olduğunu söyleyelim.
Ürünün içi doğrudan yıkanabiliyor ve hasar konusunda endişe duyulmaması gerektiği özellikle belirtiliyor. Bağlantı için, Bluetooth 5.0’ı destekleyen ürünün üst kısımında manyetik şarj kullanılıyor. Huawei akıllı termos, tam şarjla 30 gün boyunca kullanılabiliyor. 18 dolarlık fiyat etiketiyle ise denenmeyi hak ediyor gibi duruyor.

Çok şık kablosuz Huawei Sound X hoparlör

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz