Uyku problemi olanlara meditasyon yardımcısı akıllı saat

0
388 Okunma
akıllı saat

Oldukça gergin günlerden geçiyoruz. Ülkemizde de küresel anlamada da yaşanan pandemi, birçok kişiyi eve kapatmış durumda. Bütün gününü evde geçirenler geceleri uyumakta zorlanıyor olabilir. Bu noktada teknolojiye başvurmak ise oldukça mantıklı. Mudita Bell adı verilen akıllı saat, geceleri daha rahat uykuya dalmak için bir alternatif olabilir.

Huzurlu, arkadaş canlısı ve iyi olarak tanımlanan çalar saat, tasarımsal olarak yaklaşıldığında oldukça minimal duruyor. Yuvarlak tasarım imzasıyla oluşturulan saat, size birkaç özellik ile sunuluyor.

akıllı saat

Akıllı saat Mudita Bell şık tasarımı ve özellikleriyle göz dolduruyor

Sabahları dinlenmemiş uyananlar için bir rehber niteliği kazanan bu saat, yatak odasındaki gereksiz stresi ortadan kaldırmayı ve size huzurlu bir şekilde uyumayı sağladığını vadediyor. Basit bir nesne olarak konumlandırılan bu minik ürün, hava kalitesini ölçebilen sensörlere sahip. Meditasyon zamanlayıcısı olarak da kullanılan saat, dinlenme, rahatlama ve yenilenme için geliştirilmiş.

Ürünün ön kısmında bir gösterge ekranı bulunuyor. Buna ek olarak akustik sesleri bünyesinde toplayan ürün hava kalitesi ölçme sensörüyle bulunduğunuz ortamdaki hava kalitesini ölçerek size bildiriyor. Meditasyon zamanlayacısı ise akıllı telefona gerek kalmadan size rahatlama anları yaratacak.

Geceleri yatmadan önce ekranlara bakarak mavi ışığa maruz kalıyoruz. Bu düşünerek tasarlanan ürünün, geceleri daha konsantre uyuyup, sabahları daha dinlenmiş uyandırmak için tasarlandığı aktarılıyor.

akıllı saat

Minik boyutlu ama çok yönlü

Çalar saat olarak kullanılan akıllı telefonların en az onun kadar akıllı olan bir saat ile değiştirilmesini söyleyen şirket, Mudita Bell’in bu misyonu yüklendiğini aktarıyor. Dijital mürekkep ekranı tercih eden tasarımcılar, bunun çok daha konforlu bir ekran deneyimi yaşattığını söylüyor. Işık yaymadığı için göz sağlığını da koruduğu belirtilen ürünün, geceleri huzurla uyumak için tasarlandığının altı çiziliyor.

Güne başlarken çalar saat görevi gören saat, sizi akustik tonlar ile uyandırıyor. Bununla birlikte içinde barındırdığı sensörler ile PM 2.5 ve PM 10 parçacıklarını kontrol edebiliyorsunuz. Yatak odasının sıcaklığını da ölçebilen bu ürün nem değerlerini de aktarabiliyor.

Ürünün öne çıkan bir diğer özelliği ise meditasyon rehberi olarak kullanılabiliyor olması. Yoga gibi meditasyonları yapmayı sevenler için bir rehber ve yardımcı olan ürünün pratik kullanım sunuyor olması dikkat çekiyor. Akıllı telefonlardan kişileri biraz olsun uzaklaştırmayı hedefleyen cihazın, MuditaOS masaüstü uygulamazı bulunuyor.

Şu an için satışta olmayan ürün hakkında yeni bilgileri takip etmek isteyenler için buraya bir bağlantı bırakıyoruz.

Uykunuzu izleyen en iyi 6 akıllı yastık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz