İşte 2020 Sony Fotoğrafçılık Ödülleri’nin kazananları!

0
295 Okunma
2020 Sony Fotoğrafçılık Ödülleri

Fotoğraf çekmeyi sevenler için düzenlenen 2020 Sony Fotoğrafçılık Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok ülke ve bölgeden yarışmaya katılan kişiler, doğanın, şehirlerin, insanların ve bunun dışında akla gelebilecek her şeyin fotoğrafıyla eşsiz bir yarışmaya imza attı.

2020 Sony Fotoğrafçılık Ödülleri renkli fotoğraflara sahne oluyor

Küresel anlamda yaşanan salgının yanında birçok etkinlik ve spor müsabakaları iptal ediliyor. Bunların yanında, Sony Fotoğrafçılık Ödülleri de bu kaos ortamının içinden çıkıp, renklerle dans etmenizi sağlayacak fotoğraflara imza atıyor. Kazanan fotoğraflar arasında genel olarak hayvan motifinin kullanıldığı görülüyor.

Doğru anları yakalayan fotoğrafçılar, tek bir kareden size hareketli nesnelerin hareketini doğru ışık yansımalarıyla gösterebiliyor. Canlı renklerin yoğunlukta olduğu bu yarışmanın kazananları arasında, birçok ülkeden fotoğraf tutkunu bulunuyor. İşte o nefes kesen fotoğraflar…

Kok Tien Sang
Marcus Westberg
Bjørn-Arild Schancke

Atların dörtnala koşuşunu, zürafaların zebralar ile karşılaşmasını ve kuzey ışıklarının muhteşem renklerinin de olduğu fotoğraflar, çarpıcı portrelere ve çay tarlalarının geniş perspektiften aktarılmasına kadar uzanıyor.

Tran Tua
Sergey Savenko

Bazı fotoğraflar ise doğru anın yakalanmasıyla gerçekçilik kazanıyor. Birçok fotoğrafçının bu şekilde çalışması fotoğraflardaki anların çok daha iyi yansıtılmasını sağlıyor.

Abhijeet Kumar Banerjee

Kazananların tamamına bakmak isteyenler bu bağlantıya tıklayabilir.

Çinli çizerler Corona virüsünü dijital çizimlere taşıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz