Huawei’den çocuklara özel yeni tablet

0
478 Okunma

Teknoloji devi Huawei geçtiğimiz sene tanıttığı MatePad T10 modelini çocuklar için yeniden tasarladı. İşte Huawei MatePad T10 çocuk versiyonu özellikleri ve fiyatı:

MatePad T10 Kids Edition özellikleri

Tanıtılan yeni tablet  9.7 inç IPS LCD paneline ve 1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Gücünü Kirin 710A işlemcisinden alan MatePad T10 Kids Edition 2GB RAM ile birlikte geliyor. Çocuklar için her ayrıntısı dikkatle hazırlanan tablet ayrıca koruma kılıfı ile birlikte geliyor. Gıda sınıfı silikon içeren parlak renkli bir anti-şok kılıfın yanında bir de Stylus kalemi de bulunuyor.

huawei-den-cocuklara-ozel-yeni-tablet-1

LTE bağlantısına sahip cihaz Bluetooth 5.1‘i destekliyor. Ayrıca 5.100 mAh pil kapasitesi ve 5W şarj desteği bulunuyor. Tabletin arka tarafında 1080p video kaydı alabilen 5 Megapiksel ana kamera, ön tarafında ise görüntülü görüşmeler için 2 Megapiksel özçekim kamerası bulunuyor.

huawei-den-cocuklara-ozel-yeni-tablet-2

Tüm çocuklara uygun uygulamalar ve özellikler barındıran Huawei MatePad T10 Kids Edition yaşa uygun bulmacalar, oyunlar ve ilham verici videolar sunan bir hizmet olan Azoomee’ye 12 aylık ücretsiz abonelikle birlikte geliyor. İlk olarak Endonezya’da piyasaya çıkan sürüm 200 dolar fiyat etiketine sahip. Cihazın ülkemizde satılıp satılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz