Huawei Mate 40 Pro sızdırıldı! İşte özellikleri

0
510 Okunma

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Huawei’nin yeni amiral gemisi, Huawei Mate 40 Pro sızdırıldı. Şirket düzenleyeceği etkinlik ile yeni telefonlarını görücüye çıkaracak. 22 Ekim tarihinde yeni akıllı telefonlarının duyurusunu yapmaya hazırlanan Huawei, bu etkinlikte aynı zamanda Mate 40 Porsche Design isimli telefonunu da tanıtabilir! Peki sızdırılan Huawei Mate 40 Pro’nun özellikleri nasıl? Detayları haberimizde.

Huawei Mate 40 Pro teknik özellikleri

Sızdırılan bilgilere göre bu telefon, kavisli bir ekrana sahip. Telefonun 6.76 inç 2772 x 1344 OLED bir ekran ile geleceği belirtiyor. Tasarımının çentikli olmayacağı da söylentiler arasında. Ayrıca bu cihaz 5G’yi destekleyecek. Huawei’nin geliştirdiği Kirin 9000 işlemciden gücünü alan bu telefon 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafızasıyla dikkat çekiyor.

Kamerası nasıl olacak?

Cihaz, lazer ve optik otomatik odağı birleştiren yeni bir kamera sistemi içeriyor. Daha doğru rengi seçebilmemiz için bir sıcaklık sensörü de içeriyor. Telefonun ana kamerası, f / 1.9 diyafram açıklığına ve OIS’ye sahip 50 megapiksel. 20 megapiksel ultra geniş kamera (f / 1.8 diyafram) ve f / 3.4 diyafram açıklığına sahip 12 megapiksel periskop kamera da dahil edilecek. Görünüşe göre bu kamera kullanıcılarına 5x optik zoom sunacak.

13 megapiksel ön kamera da paketin bir parçası olacak. Bununla birlikte şirket, bir “3D sensör” de dahil edecek. Bu, telefonun hareketleri veya benzeri bir şeyi tanıyabilmesi için dahil edilmiş gibi görünüyor. Bluetooth 5.2 ve WiFi 6 ile desteklenen telefonun 162,9 x 75,5 x 9,1 mm boyutlarında ve 212 gram ağırlığına sahip olacağı belirtiliyor.

Huawei Mate 40 Pro fiyatı ne kadar olacak?

Huawei Mate 40 Pro’nun, Avrupa’da siyah ve gümüş renk seçenekleriyle satışa sunulacağı sızdırılan bilgiler arasında. Avrupa ülkelerinde yaklaşık 1.100 Euro’ya satılacağı tahmin edilen telefonun ülkemizde ne kadara satılacağı ise henüz bilinmiyor.

Xiaomi 80W kablosuz şarj üzerinde çalışıyor!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz