Huawei Mate 40 serisinin hızlı şarj desteği belli oldu

0
145 Okunma
Huawei Mate 40 hızlı şarj desteği

Merakla beklenen Huawei Mate 40 serisinin hızlı şarj desteği belli oldu.

ABD ile yaşananlardan sonra Çin merkezli teknoloji devinin yaptığı hamleler meraklı gözlerle takip ediliyor. Bu noktada değerlendirilmesi gereken Mate 40’ın önemli bir detayı netlik kazanıyor: Mate 40 serisinde yer alacak hızlı şarj desteğinin ortaya çıkmasıyla telefon üzerindeki sır perdesi de ortadan kalkıyor.

Huawei Mate 40 hızlı şarj desteği belli oldu

Telefon modeli hakkında ortaya çıkan en son detaylara göre, telefonun ekran tarafında 90 Hz bir OLED ekran geliyordu. Telefonun gücünü ise 5 nm üretim süreciyle karşımıza çıkan Kirin 1000’den alacağı kesinleşen detaylar arasında yer almıştı.

Telefonlar hakkında şimdi ise hızlı şarj güçleri belli oluyor.  Hatırlayacağınız üzere Mate 30 ailesini 40W hızlı şarj desteği ile kullanıcıların karışışına çıkartan Huawei, Mate 40 ailesinde işleri daha hızlı hale getiriyor ve 66W seviyesine çıkartıyor olmasıyla heyecanlandırıyor. İşin en güzel yanlarından birisi de bu hızlı şarj desteğinin yanında telefonun kutusundan da bu şarj cihazının çıkacak olması.

Telefonda 5.000 mAh’a ulaşacak olan pil gücü, 66W ile birlikte kısa sürede dolacak gibi duruyor.

Bu heyecan verici detayların yanında telefon hakkında daha önce ana kamerasında 108 Megapiksel çözünürlükte bir kameranın bizleri karşılayacağı ve  9P  yapısı üzerine telefonun inşa edileceği ortaya çıkmıştı. Kamera tarafında kullanıcıları oldukça memnun eden Huawei Google Servisleri olmayan telefonlarıyla başarılı sonuçlara ulaşabilecek mi?

Huawei ekran altı kamera teknolojisiyle gelebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz