Sony’nin giyilebilir kliması satışa sunuldu

0
798 Okunma
Sony-nin giyilebilir klimasi-sony-reon-pocket

Bildiğiniz gibi bir süre önce tanıtılan bu ürün nihayet kavurucu yaz günlerinde satışa çıkıyor. Tokyo Olimpiyatları’na gelecek şekilde piyasaya sürülmesi planlanan ancak corona virüsü salgını sonrası ertelenen Sony’nin giyilebilir kliması satışa sunuluyor. Yaz sıcaklarının bu yıl biraz daha hissedildiği şu günlerde Sony Reon Pocket adı verilen bu minik klima giysiye yerleştiriliyor. Bu sayede serinlemeyi sağlayan ürün ince yapısıyla dikkat çekiyor.

Sony-nin giyilebilir klimasi-sony-reon-pocket

Sony Reon Pocket giyilebilir bir klima

Küçük boyutlarda tasarlanan Sony Reon Pocket ürünü, onun için özel olarak geliştirilen bir tişört ile birlikte geliyor. Ense kısmında bu minik ürün için bir kese bulunuyor ve Reon Pocket oraya yerleştiriliyor.

Tasarım olarak Apple’ın Magic Mouse’una benzeyen ürün, ince yapısı sayesinde gömlek gibi giysilerin altından görünmüyor. Vücut sıcaklığını 23 derecede sabitleyebilen ürün, sıcak havalarda soğutma yapabiliyorken, sıcak havalarda da  soğutma yapabiliyor.

Sony-nin giyilebilir klimasi-sony-reon-pocket

Üründe bulunan minik fanlar sayesinde serinleme ya da ısınma işlemi gerçekleşiyor. Hem iOS hem de Android cihazlarda yer alan mobil uygulaması sayesinde rahatlıkla ayarlama yapılabiliyor. Cihazın en kötü yanıysa tek bir şarj ile 2 ya da 4 saat bandında kullanılabiliyor olması ve şarjı bitince 2 saat dolmasını beklemeniz.

Cihazın ilk etapta iki farklı versiyonun olacağı söyleniyordu ancak bir adet standart sürüm bir model piyasaya sürülüyor. Ürünün 120 dolardan 160 dolara değişen fiyat etiketiyle birlikte eğer keseli tişörtü almak isterseniz 20 dolar ekstradan ödemeniz gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz