IKEA yeni hava temizleme cihazı Starkvind’ı tanıttı

0
493 Okunma

Ülkemizde ürettiği ev ve yapı malzemeleriyle bilinen ve çok sevilen IKEA, yeni hava temizleme cihazını duyurdu. Evinizde daha temiz hava solumanızı sağlayacak cihaz aynı zamanda sehpa olarak kullanılabilecek.

IKEA’dan sehpa formatında hava temizleme cihazı

İç mekan kullanımı için tasarlanan Starkvind; hem tek başına hem de IKEA’nın Akıllı Ev uygulaması aracılığıyla kullanılmakta. Beş fan hızı ve havadaki PM2.5 partikül miktarına bağlı olarak ayarlanan bir otomatik mod ile birlikte gelmektedir. Ayrıca üç filtreli bir sistem kullanan cihaz, saçtan polene kadar her şeyi yakalamaktadır. Arıtıcı, zeminden bağımsız bir tasarım ve yan sehpa olarak ikiye katlanan bir tasarım dahil olmak üzere iki seçenekte satın alınabilmektedir.

ikea-yeni-hava-temizleme-cihazi-starkvind-i-tanitti-1

Sehpa formatının yanı sıra oval tasarımda da hava cihazı üreten şirket; her iki modelin de Ekim ayında IKEA mağazalarına ve çevrimiçi olarak geleceğini belirtmekte. Bağımsız zemin seçeneği 129 Dolar ve sehpa ise 189 Dolar olarak fiyatlandırılmış durumda.

En iyi hava nemlendirici buhar makinesi

ikea-yeni-hava-temizleme-cihazi-starkvind-i-tanitti-2

IKEA’nın Ürün Sahibi Henrik Telander yeni hava temizleme cihazları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Temiz iç hava sağlık için önemli bir faktördür. İç mekan hava kirliliğini çözmek için tek bir çözüm olmadığını biliyoruz. İnsanların evlerindeki havayı arındırabilmeleri için olumlu değişim için uzun vadeli çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz