İlginç modüler akıllı telefon ve bilgisayar tasarımı

0
720 Okunma
modüler akıllı telefon

Farklı görünen ve düşünülmüş birçok teknoloji tasarımı bulunuyor. Ancak modüler akıllı telefon ve bilgisayar oldukça ilginç duruyor. Farklı boyutlarda silikon yapılarıyla birlikte, tutmak için ya da bir yere tutturmak için dizayn edilmiş eklentileriyle bir akıllı telefon ya da bilgisayardan ziyade oyuncak gibi duruyor diyebiliriz.

Modüler akıllı telefon ve bilgisayar tasarımı

Söz konusu tasarımcı Roc H Biel, elektronik modül olarak tasarladığı bu ürünlerde teknolojinin de nimetlerini kullanarak geliştirmiş. Duo’yu çalışmak için ekrana ihtiyaç duyan bir bilgisayar gibi düşünmek gerekiyor. Ama burada bir ayrım var. Tek bir ürün ile, bilgisayarınız hem taşınabilir ekrana, hem 4K bir monitöre hatta projeksiyona bağlayabileceğiz bir teknoloji nimetine dönüşüyor.

Modüler akıllı telefon ve bilgisayar tasarımı

Instagram en çok kesinti yaşayan sosyal ağ!

Modüler akıllı telefon görünümünde ”mini ekran”

Bunu ise basit kablolularla sağlayabiliyorsunuz. Elektronik modülü 6 inçlik bir akıllı telefon ekranına veya 12 inçlik bir tablet ekranına bağlayabilirsiniz ve Duo, verileri sabit tutarken iki ara yüz arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yaparak anında çalışıyor. Bu sayede kısa sürede istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz.

Modüler akıllı telefon ve bilgisayar tasarımı

Dokunmatik ekranlar ile her şeyin mümkün olduğunu kanıtlayan tasarımcı, Duo elektronik modülünü akıllı hoparlörlerin çalışma prensibi gibi çalıştığını söylemek ise mümkün. Bilgileri görsel olmayan bir formatta aktaran modül, ekransız da çalışabilme özelliğine sahip hale geliyor. Dahası, Duo’nun küçük boyutu, cebinizin üst kısmına tutturmayı bile kolay hale getiriyor.

Modüler akıllı telefon ve bilgisayar tasarımı

Bu tarz portatif ekran ve tasarımlar teknolojinin yönünün de farklı yönlere tutulduğunda nasıl keyifli hale gelebileceğinin adeta bir kanıtı niteliğinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz