Kayıp Prens Harry yeni işinde bulundu!

0
312 Okunma
Prens Harry

Bildiğiniz gibi ocak ayının ilk haftasında eşi Prens Harry ile Kraliyet Ailesi’ndeki üst düzey görevlerinden çekileceğini açıklayan Sussex Düşesi Meghan Markle, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüş ve atacakları her adım kraliyet takipçilerinin merceği altına alınmıştı. İşte bu takibin altından yeni bir eğlence çıktı: Prens Harry’nin yeni işinde görüntülenmesi!

Prenses Diana Spencer Günün Galerisi’nde

Twitter gündeminde bir süredir kendisine yer bulan Meghan Markle ve Prens Harry çiftinin atacağı her adım merakla takip ediliyor. Zira bir süredir magazinden uzakta olan ikilinin Kanada’da olduğu ve inzivaya çekildiği biliniyor. Ancak bir süredir ortalıkta görülmeyen Prens Harry için Twitter üzerinden bir arama kampanyası başlatıldı. Prens Harry‘nin yeni işinde görüntülendiğini söyleyen takipçilerinin bu espiri üzerinden oldukça eğlendiği ve adeta bu durumu viral haline getirdiği görülüyor.

Ne olmuştu?

İngiltere’de Kraliçe 2. Elizabeth’in torunu Sussex Dükü Prens Harry’nin ve eşi Düşes Meghan Markle‘ın Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekildiklerinin duyulmasıyla birlikte sorularda ortalıkta dolaşmaya başlamıştı. Ayrılığın ardından yılın bir kısmını ABD ve Kanada’da geçirecekleri açıklayan çiftin bu ayrılıklarının gerekçesi ise Kraliyet Ailesi’nde “yenilikçi bir rol” üstlenmeyi ve “maddi bağımsızlıklarını kazanmak için çalışmayı” planladıkları söyleniyor.

Sosyal medya üzerinden başlayan bu tarz eğlenceli durumlar, bazen tatsız hale gelse de şu anlık kayıp Prens Harry’nin yeni işinde bulunması oldukça eğlenceli duruyor. Gelin konu hakkında atılmış Tweetlere bakalım.

Prens Harry ve Meghan Markle kararı ardından yaşanan Twitter gündemi

https://twitter.com/PeterofArabia/status/1221836333150326784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1221836333150326784&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news18.com%2Fnews%2Fbuzz%2Fthat-was-quick-twitter-users-seem-to-have-found-prince-harrys-new-job-2477851.html

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz