İlginç tasarımıyla gönülleri fetheden kablosuz mouse

0
487 Okunma
kablosuz-mouse

Bir bilgisayarın vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan mouse’lar oldukça fazla çeşidiyle karşımıza çıkıyor. Yüksek performanslı ve buna bağlı olarak yüksek fiyatlı mouse’lar olduğu gibi tasarımsal açıdan çok iyi olan mouse’lar da bulunuyor. Cubic kablosuz mouse tasarım konsepti ise oldukça şık ve fütüristik duruyor.

kablosuz-mouse

İlginç tasarımıyla kablosuz mouse

Eğlenceli ve farklı mouse’lar sizi diğerlerinden birkaç adım öne çıkartabilir. Bu nedenle söz konusu tasarım konsepti ile oldukça iyi görünüyor.

Simetrik tasarımı Logitech’in tasarımcılar için geliştirdiği mouse’lar kadar farklı görünüyor. Daha önce Logitech Mx Vertical Mouse ile karşımıza çıkan ilginç tasarım mouse’lar yeni bir konsept tasarımıyla tekrar karşımızda.

Ergonomik olarak tasarlanmış bu mouse konsepti oldukça doyurucu duruyor. Turuncu, sarı, beyaz ve yeşil renkleriyle yer alan bu mouse sizi 3 boyutlu deseniyle nasıl kullanılacağına dair ipucu veriyor.

Teknoloji tasarımlarından hoşlanıyorsanız oldukça seveceğiniz bu mouse tasarımı şu an için konsept tasarımı olarak sunuluyor olsa da umuyoruz ki bir gün mağazadaki raflarda kendisine yer bulacak.

Xiaomi Youpin Elite klavye ve Mouse karşınızda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz