Xiaomi Youpin Elite klavye ve Mouse karşınızda

0
416 Okunma
Xiaomi Youpin Elite klavye ve Mouse

Xiaomi Youpin markası Elite klavye ve Mouse ikilisini piyasaya sürdü. Kablosuz olarak sunulan ikilinin son zamanlarda popüler olan trende uygun olarak tasarlandığını söylemek mümkün.

Birçok kişi için kullandığı bilgisayarda klavye ve Mouse ikilisi çok önemli. Zira birbiriyle uyumlu olan bu cihazlar kullanımda çok daha başarılı bir performans sunuyor. İşte bu ikili de söz konusu uyumun bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Elite Mouse, kullanım sırasında ortaya çıkan sesi azaltan özel bir düğme tasarımına sahip.

Xiaomi Youpin Elite klavye ve Mouse

Xiaomi Youpin Elite klavye ve Mouse şık tasarıma sahip

Böylelikle klasik mouse’larda sağ ve sol tık sesleri bu mouse için mevcut değil. Çift tıklama ile aktarma özelliğinin de bulunduğu mouse profesyonel mod ile kullanılırken cihazın genişliğini de kullanım isteğine göre ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca bu mouse için 2.4GHz kablosuz bağlantı ve Bluetooth kablosuz çift mod teknolojisi de bulunuyor.

510 mAh pil ile çalışan bu Elite Mouse’un en güzel yanı resmi açıklamalarla da sabit olan tek tam doldurulmuş şarj ile 15 gün boyunca aktif olarak kullanılabiliyor olması. Bu sayede sürekli şarj etmenize gerek kalmıyor.

Elite Mouse’a benzer şekilde, Elite Klavye de 2,4 GHz kablosuz bağlantı ve Bluetooth teknolojisini de destekliyor. Tasarımsal açıdan Xiaomi’nin minimal çizgilerine sahip klavyenin fonksiyon tuşları metal bir tabaka ile kaplı halde geliyor. Klavyede toplamda 85 tuş bulunuyor ve kendisine has bir makas mekanizması bulunuyor. Ayrıca bir USB C Tipi bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilen yerleşik bir lityum iyon pil içeriyor. Klavye tek bir tam şarjla 2 haftaya kadar sürebilir.

Elite Klavye ile ilgili vurgulama özelliklerinden biri sesli komut desteğidir. Bu sayede ses tuşuna uzun basıldığında HKUST Xunfei ses pakedi etkinleştiriliyor ve metin ya da kelime girmek için sesinizi kullanabiliyorsunuz.

Klavyenin ve mouse için fiyat etiketlerine baktığımızda her birisi için 28 dolar ödemeniz gerekiyor.

İstediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz klavye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz