Netflix’in yeni özelliğini çok seveceksiniz!

0
188 Okunma
Netflix Karışık oynat

En çok kullanılan çevrimiçi yayın platformu Netflix trendlerden düşmemeye niyetli. Getirdiği güncellemeler ve her hafta bir film gireceği gibi duyurulardan sonra kullanıcıların yüzünü güldürmüştü. Şimdi yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. “Karışık Oynat” seçeneğini akıllı televizyonlarda testi başlayan yeni özellik kullanıcılar tarafından bakalım nasıl tepkiler toplayacak.

Netflix Karışık Oynat özelliği hakkındaki detaylar

Netflix

En çok müzik dinlerken karşımıza çıkan karışık oynatma özelliği bir çok kişinin benimsediği ve sevdiği özelliklerden. Sürekli benzer şeyleri dinlemekten veya seçmek zorunda olmaktan sıkılan kişilerin severek kullandığı bu özellik şimdi akıllı televizyonların vazgeçilmez platformu Netflix için de kullanılabilir hale geliyor. Yapay zeka desteği ile çalışan “Karışık Oynat” özelliği geçmiş izlenimleriniz üzerinden sizin için özel bir liste oluşturabiliyor.

Netflix 2021 yılında her hafta yeni bir film yayınlayacak

Henüz test aşaması süren bu özelliğin yıl içerinde bütün hesaplarda kullanılabilir hale gelmesi planlanıyor. Seçenekler arasında eklenecek olan karışık oynatma özelliği tek seferde ulaşabileceğiniz ve kişiye özel filmleri sizler için direkt açabilecek. Bu özelliğin kullanıcı deneyimini arttıracağını ve olumlu tepkiler toplayacağını düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz