Yemek yapmaya saranlara Instagram’daki en iyi yemek hesapları

0
1.964 Okunma
Instagram-daki-en-iyi-yemek-hesaplari

Karantina süreci içindeyiz. Salgının yayılmaması için evde kalan kişiler, zamanlarını verimli değerlendirmek adına farklı aktivitelere başvuruyor. Bunların en güzel yollarından birisi olan yemek yapmak ise şu günlerde oldukça rahatlatıcı ve keyifli bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Yemek yapmaya saranlara en iyi yemek Instagram hesapları…

Instagram-daki-en-iyi-yemek-hesaplari

Instagram’daki en iyi yemek hesapları

Instagram üzerinden hem canlı yayınlar ile hem de Hikayeler ile birçok kişi yemek yapmayı öğreniyor. Öğrenmek ile de kalmıyor farklı lezzetleri de evde olduğu vakitte tatma fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda yerli ve yabancı en iyi yemek hesaplarını sizler için listeledik işte o hesaplar:

Yerli yemek hesapları

Burada karşımıza ilk olarak Lokma, hesabı çıkıyor. Dünya yemeklerinden geleneksel Türk yemeklerine kadar birçok lezzete ulaşmanızı sağlayan bu hesap hem tarifler veriyor hem de önemli püf noktalarına değiniyor.

Yine bi’tutam adıyla Instagram’da yer alan hesap, her şeyden bi’tutam sloganıyla yola çıkıyor. Bu nedenle her yemek tarifine değinmesiyle dikkat çekiyor.

Et yemeklerinin yapılışı ve sunumuyla ilgili birçok yemek hesabına sahibiz Türkler olarak. Bunun yanında farklı bir et yemekleri yapan bir Instagram hesabı arıyorsanız, Seyfi Chef hesabı aradığınız liman olabilir.

Sandık İçi Doğal Lezzetler Instagram hesabıyla karşımıza çıkan yerli Instagram hesabı, farklı sunumunun yanında yabancı ve yerli lezzetleri birleştiren ender hesaplardan. YouTube kanalı üzerinden ilginç videolar yayımlayan hesap, Instagram hesabı üzerinden daha pratik ve kullanışlı tarifler sunuyor.

Bunların dışında Refika’nın Mutfağı, Emir Yargın’la Çakal Lezzetler, Taze Direkt, Yemek.com, Nefis Yemek Tarifleri, Ruhun Doysun ve benzeri birçok hesap bulunuyor.

Instagram-daki-en-iyi-yemek-hesaplari

Yabancı yemek hesapları

Hamur işi seviyorsanız takip etmeniz gereken bir hesap olan ‘’breadaheadbakery’’ hesabı oldukça eğlenceli tariflerle karşınıza çıkıyor.

Makarna yemeklerine göz kırpan padella_pasta ise ev yapımı makarna tarifleri verirken, makarna yapmanın püf noktalarına değiniyor.

Bu hesapların yanında bir de dünyaca ünlü bir hesap karşımıza çıkıyor: Tasty. Söz konusu hesabın birçok varyasyonu bulunsa da yine de milyonlarca kişiye ulaşıyor. Son Instagram gönderilerinde ekmek ve kek tariflerine yer veren Tasty, her çeşit yemek tarifine yer veren çok zengin bir yemek profili.

Daha çok gurme lezzetlerden hoşlanıyorsanız da Chefclub Instagram hesabı sizin için biçilmiş kaftan. Gurme ve niş lezzetlere odaklanan bu yemek sayfası gerçek şeflere sesleniyor.

Mutfak işlerini kolaylaştıracak teknolojik ürünler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz