Xiaomi Mi Watch Lite için yeni özellikler geliyor

0
653 Okunma

Xiaomi, akıllı saati Mi Watch Lite için akıllı saat için güncelleme yayınladı. Bu yeni güncelleme ile akıllı saate kullanışlı yeni özellikler geliyor. İşte detaylar:

Yeni güncelleme ile kullanışlı özellikler geliyor

Xiaomi Mi Watch Lite, yapılan güncelleme ile ilk olarak akıllı rahatsız etme moduna kavuştu. Ayrıca titreşim modlarını ayarlama seçeneği, bilek hareket hassasiyetinin ayarlanabilmesi gibi yenilikler de yeni gelen özellikler arasında. Kullanıcılar güncellemeyle birlikte Android telefonlarına gelen aramaları saat üzerinden reddedebilecek. Bunun yanı sıra Xiaomi Mi Watch Lite artık Bluetooth bağlantısı koptuğu zaman bildirim verecek.

Mi Watch Lite teknik özellikleri ve fiyatı

Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde 320 x 320 piksel çözünürlüklü renkli bir dokunmatik ekrana sahip. Ayrıca GPS, uyku ve egzersiz takibi, bildirim desteği gibi özellikler barındıran akıllı saat, 230 mAh kapasiteli piliyle 9 gün pil ömrü vadediyor. Bağlantı tarafında Bluetooth 5.1 kullanan model, Android yanında iOS cihazlarla da çalışabiliyor. Son olarak akıllı saat Türkiye’de 500 TL civarı bir fiyatla satılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz