iPhone 11 ailesi sürpriz bir şekilde satışa çıkıyor

0
160 Okunma

Apple’ın eylül ayının başlarında tanıttığı iPhone 11 ailesi için meraklı bekleyiş devam ediyordu. Ancak, kısa süre önce telefonların 18 Ekim Cuma günü ülkemizde satışa çıkacağı açıklandı. Sayılı günün kaldığı satış tarihinin ardından yeni aile ile birlikte Apple Watch Series 5 modeli de satın alınabilecek. Ancak, Apple cephesinden şaşırtan bir haber geldi.

iPhone 11 ailesi Apple Premium Reseller mağazalarına geliyor

Apple, 10 Eylül günü yeni iPhone ailesi ile karşımıza çıktı. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri ile birlikte Apple Watch Series 5 akıllı saat modeli de tanıtıldı. Aradan geçen bir aydan uzun sürenin ardından Türkiye’deki Apple Store mağazalarında yeni aile satışta olacak. Ancak, bu tarihten saatler önce yeni modeller Apple Premium Reseller mağazalarında satışa çıkıyor.

18 Ekim Cuma sabahı web sitesinde satışa açılacak olan aile aynı zamanda Apple Zorlu ve Apple Akasya mağazalarında deneyimlenebilecek. Ancak, bu deneyim için 18 Ekim gününü beklemeye gerek kalmadı. 18 Ekim gece 00:00’da satışa çıkacak modeller müşterilere sunulacak. Aynı şekilde Apple Watch Series 5 de ailenin yanında yerini alacak.

Türkiye genelinde bütün Apple Premium mağazaları bu kapsamda bu gece misafirlerini ağırlayacak.

Apple’ın yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve Apple Watch Series 5’in satışı bu gece başlıyor. Sadece Apple Premium mağazaları Troy ve Gürgençler 17 Ekim gecesi saat 00.00’da yeni iPhone için kapılarını açıyor. Yeni bir iPhone ve Apple Watch deneyimi yaşamak isteyenler Ankara, Mersin, Konya, Antalya, İzmir, İzmit şehirlerindeki en yakın Apple Premium Mağazalarından birine uğrayabilirler.

Sokağa çıktık ve sorduk: iPhone 11 Pro Max alınır mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz