İnternetten tanıştığı adam için eşini terk etti!

0
677 Okunma
internetten-tanistigi-adam-icin-esini-terk-etti-1

Esra Erol’da programında yaşanan olaylar ağzımızı açık bırakmaya devam ediyor. İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından Esra Erol format değiştirdi ve insanların yaşadıkları sorunlara çare aramaya başladı. Tabi yaşanan olaylara sorun demek hafif kalıyor bu bir gerçek. Şu ana kadar öyle olaylar yaşandı ki programda ülke olarak herkese şüpheyle bakmaya başladık. Bunlardan en sonu Recep ve Hülya’nın hikayesi, bu hikayede evli olan çiftimizden Hülya internetten tanıştığı adam için eşini terk etti.

Gelişen teknolojiyle hayatımızın büyük bir parçası olan hatta tamamını kapsayan internetin herkesin hemfikir olduğu gibi çok büyük yararları oldu. Ama interneti iyi şekilde kullanmayan kişiler yüzünden çok büyük sorunlara da  yol açtığı bir gerçek. Bunlara örnek verecek olursak; siber zorbalık, dolandırıcılık, aldatma vb. gibi çok şey var. Ama bunların suçlusu tabiki de internet değil internetin yanlış ve kötü kullanımı.

Bunların dışında söz konusu programda başka evliliklerde yaşanan o kadar fazla tuhaf olay var ki -çocukların kimden olduğunu DNA testiyle öğrenmek gibi- her defasında sosyal medyada büyük tepki görüyor. Tabi burada olayı yaşayan kişilerin daha sonra psikolojileri ne durumda olacak bunu da bilmiyoruz. Tüm bunlar yaşanırken internette yayınlanan videolara her defasında büyük eleştiri yönelten geneli geleneksel medya ünlülerinden oluşan bir kitle var. Bu programda yayınlanan olaylara herhangi bir tepki gösterip yayından kalkması için çağrı yapacaklar mı sorusu akıllara geliyor.

internetten-tanistigi-adam-icin-esini-terk-etti-2

 

Şimdi ki haberimizde buna bir örnek olacak. Yukarıda belirttiğimiz gibi Recep’le evli olan Hülya Özsoy internetten tanıştığı adam Arif’e kaçtı ve kocasını terk etti. Hülya’nın babasıyla Recep Esra Erol’da programına katılıp bu iddialarda bulunmuştu. Daha sonra Recep’i ve ailesini arayarak geri dönmeyeceğini ve Konya’da olduğunu söylemiş. Hatta evli olmasına rağmen isteme olayını bile yapmışlar. Tüm bunlara rağmen Recep ise hepimizi bir kere daha şoka sokuyor ve boşanmak istemek yerine 23 yaşındaki eşi Hülya’yı hala çok sevdiğini söyleyerek kendisine geri dönmesini istiyor. Daha sonra canlı yayında yüzleşen çiftten Recep hala Hülya’yı kendisine geri dönmesi için gözyaşları dökerek ikna etmeye çalışıyor.

https://twitter.com/atavrattroll/status/1220276296250466304?s=20

https://twitter.com/sugarsugarmilkm/status/1220304452709683201?s=20

https://twitter.com/iminenur/status/1220297317837950976?s=20

https://twitter.com/minagnrr/status/1220115558739345408?s=20

The Witcher anime filmi Netflix’e geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz