Amazon Music Spotify ve Apple Music‘i geçmek üzere!

0
558 Okunma
amazon-music-spotify-ve-apple-musici-gecmek-uzere-3

Popüler müzik uygulamaları denince akla gelen ilk isimler Spotify ve Apple Music olurdu. Fakat görünen o ki işler değişmiş durumda. Amazon Music dişli çıktı. Köklü rakiplerini yakalamak üzere.

amazon-music-spotify-ve-apple-musici-gecmek-uzere-2

 

Dün açıklanan verilere göre müzik uygulaması, 55 milyon aboneye ulaştı. Amazon’un 2019 yılının eylül ayında aylık 60 milyondan fazla kullanıcıya sahip Apple Music’e yetişebilmesi için daha çok zaman gerekse de Amazon Music patronu Steve Boom, “Bu sayılara ulaşmanın değinmeye değer bir şey olduğunu hissettik.” açıklamasında bulunarak mutluluğunu dile getirdi.

The Witcher anime filmi Netflix’e geliyor!

Geçtiğimiz yıl ile kıyaslandığında Amazon Music’in Unlimited aboneliklerinin yüzde 50 gibi ciddi bir oranla büyüme kaydettiğini söylemek mümkün. Ayrıca dün yapılan açıklamalarda ayrıca Amazon Müzik’in “ABD, İngiltere, Almanya ve Japonya’da yüzde 50 büyüdüğü ve Fransa, İtalya, İspanya ve Meksika gibi yeni ülkelerde aboneliklerin iki katından fazla arttığı” belirtildi.

amazon-music-spotify-ve-apple-musici-gecmek-uzere-1

Amazon CEO’su Steve Boom’un açıklamaları:

“Stratejimiz, Amazon’da yaptığımız her şey gibi müşterilerimize odaklanmakla başlıyor. Her zaman müzik dinleyicisine benzersiz seçimler sunarak müzik akış pazarını genişletmeye odaklandık. Çünkü farklı dinleyicilerin farklı zevk ve beklentileri olduğunun farkındayız.”

Amazon şu anda Amazon Music HD için fiyatlandırma seçenekleri şöyle;
2019’un ortalarında mevcut Amazon Prime üyelik bedeli aylık 12,99 dolar gibi bir ücret olarak belirlenmişti. Böylece prime üyeleri üyeliklerine ek bir ücret ödemeden iki milyon şarkıya erişebiliyor veya üyeliklerini ayda 7,99 dolar karşılığında Amazon Music Unlimited’a yükseltebilirler. Ayrıca Amazon’un Prime üyelerin ayda 3,99 dolar karşılığında TV veya Echo cihazında Amazon Music Unlimited’e erişmesini sağlayan alternatif bir ödeme seçeneğine de sahipsiniz.

Türkiye’nin gururu Şahsiyet Meksika için uyarlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz