iPhone 12 serisinin çerçevesi kullanıcıların ellerini yaraladı!

1
1.324 Okunma
iphone 12 yaraladı

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan iPhone 12 ailesi teknoloji dünyasında büyük hareketlilik yaşanmasına sebep olmuştu. Yeni telefonların tasarımına bakıldığında bir önceki iPhone 11 serisi gibi yuvarlak çerçevelerinin olmadığı görüldü. Şimdi ise Apple, yeni iPhone 12 serisinin keskin ve sert çerçeveli tasarımı ile telefonu kullananların ellerini yaraladı yönündeki iddialarla karşı karşıya kaldı.

iPhone 12 keskin çerçevesi ile kullananların ellerini yaraladı iddiası

Apple, 13 Ekim’de gerçekleşen “Hi speed” etkinliğinde iPhone 12 ailesini tüm dünyaya tanıttı. Tanıttığı telefonlar ile her zaman olduğu gibi tartışmalar yaratan şirket iPhone 12 tasarımıyla da bir hayli şaşırttı. Daha önce 2011’de Tim Cook tarafından tanıtılan iPhone 4S’in tasarımı keskin ve köşeli çerçeveye sahipti. Yeni tanıtılan iPhone 12 serisinin tasarımı da iPhone 4S’e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

iphone 12 yaraladı

Teknoloji devi şirket, son modellerinde yuvarlak tasarıma ağırlık verse de en son çıkan serisi iPhone 12 serisinde ters köşe yaptı ve şaşkınlık yarattı. Tanıtımda görülen tasarım sonrasında telefonun kılıfsız kullanılamayacağı ve kırılma riskinin daha fazla olduğu yönünde yorumlar yapılmıştı. Apple’ın yeni amiral gemisini ilk kullanan kişilerin iddiasına göre iPhone 12 elleri acıtıyor ve yaralanmasına neden oluyor. Bu iddialar neticesinde yine telefonların kılıflı kullanılması gerektiği öne çıkan bir gerçek oldu.

Varsayılan arama motoru olmak isteyen Google, Apple’a servet ödüyor!

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz