Tinder’a görüntülü konuşma özelliği geldi!

0
971 Okunma

Tinder’a face to face (yüz yüze) olarak adlandırılan yeni bir özellik dahil edildi. Bu özellik, kullanıcıların gerçek hayatta görüşmeden önce görüntülü sohbet etmelerini sağlıyor. Yeni arkadaşlıklar edinmeyi sağlayan Tinder, zaten bir süredir görüntülü görüşme özelliğini test ediyordu. Uygulama yöneticilerinden Rory Kozoll, bu özelliğin bir süredir kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test edildiğini açıkladı. Yeni özellik 4 ay boyunca ABD, Avustralya, İspanya, Fransa, Kore, İtalya, Brezilya, Peru, Tavyan, Endonezya, Tayland ve Şili’de test ediliyordu. Yüz yüze konuşma özelliği bugünden itibaren tüm kullanıcılar için aktif oldu.

Tinder

 

Tinder, yüz yüze özelliği hangi durumlarda aktifleştirecek?

“Yüz Yüze” adı verilen bu özellik, yapılan tüm eşleşmelerde aktif olmayacak. Bu özelliğin aktif olabilmesi için iki tarafında birbiri ile eşleşmiş olması gerekiyor. Yani iki tarafta “match to match” olduğunda bu özellik aktif olabilir. Fakat görüşme esnasında yaşanabilecek olası taciz gibi olayların önüne nasıl geçileceği henüz bilinmiyor. Ayrıca uygulamanın bu gibi suç sayılacak durumlar için aldığı önlemler var mı, bu konu da belirsizliğini koruyor.

Böylelikle uygulama bu yeni özelliği ile kullanıcılarının buluşma sırasında bir sürpriz ile karşı karşıya kalmasını engellemiş oluyor.

NASA açıkladı: Ay’da su bulundu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz