iPhone SE gibi ama çok daha sağlam: Atom XL

0
377 Okunma
iPhone SE gibi Atom XL

Bazıları akıllı telefon tercihlerinde büyük ekranlı telefonlara yönelebiliyor. Bunun yanında bazıları var ki telefonunun küçük boyutta olması, avucuna ya da cebine rahatlıkla sığmasını istiyor. Bu isteği doyuracak birçok model varsa da hem iPhone SE gibi görünüyor hem de oldukça sağlam olan Atom XL, minik telefon tercih edenler için oldukça yararlı.

Akıllı telefon kılıfları nasıl temizlenir?

iPhone SE gibi Atom XL ile tanışın

Unihertz 2,45 inçlik telefonu Jelly‘i 2017 yılında piyasaya sürmüştü. 2020 yılında ise karşımıza biraz daha büyük ama oldukça işlevsel bir telefon ile çıktı. Dayanıklılık konusunda oldukça başarılı olduğu söylenen cihazın, tasarımsal olarak da güçlü durduğunu söyleyebiliriz.

Hatta duruma göre kullanılabilen anten de telefonda bulunuyor. 4 inçlik bir ekran ile karşılaştığımız Atom XL, işlemci tarafında MediaTek Helio P60‘a güveniyor. 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, USB-C, kulaklık jak çıkışı ve bir microSD kart yuvası bulunuyor. Telefon aynı zamanda çift SIM kart özelliği taşıyor ve Android 10 sürümü ile karşımıza çıkıyor.

Kamera tarafında ise 48 Megapiksellik bir ana kamera yer alıyor. Ona ise ön tarafta 8 Megapiksellik öz çekim kamerası eşlik ediyor.  Bir Kickstarter projesi olarak sunulan ve ilk siparişlerde 249 dolarlık bir fiyat etiketi bulunan bu telefon, isterseniz birincil telefonunuz olabilir ya da amiral gemisi telefonunuzun başına bir şey gelme ihtimalinde yedek telefonunuz olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz