Kapsül koltuk ile sessizlik zamanı

0
844 Okunma

Yeni kapsül koltuk / sandalye takımıyla evde veya işte kısaca istediğiniz her yerde daha sessiz ve huzurlu bir ortam mümkün. Kapsül koltuk takımı, sizi rahatsız olduğunuz her şeyden uzaklaştırıyor.

Yaz aylarına hazırlık: Bahçe aksesuarları

 

Kapsül koltuk takımıyla huzurlu bir ortam

Kapsül koltuğun özellikleri

Hemen hepimiz evde – işte çalışırken veya dinlenmek isterken daha sakin ve huzurlu bir ortamda rahat etmek isteriz. Ancak bu çoğu zaman mümkün olmaz. Bazen ortam çok gürültülüdür bazen de oturduğumuz koltuk / sandalye yeterince rahat değildir. Bu sebeple çalışmak veya dinlenmek istediğimizde gerekli koşulları oluşturmakta çok fazla zorlanabiliriz.

Dışarıda ki olaylardan çok fazla etkilenir, sürekli olarak sabote edilebiliriz. Bu olaylar işimize konsantre olmamızda veya rahatça uyumamıza engel oluşturur. Koza-esque tasarımlarının yeni Kapsül koltuk / sandalye takımı tüm sorunlarımızı çözebilir nitelikte.

Kapsül koltuk takımıyla huzurlu bir ortam

Pastel renk tonlarına sahip olan Kapsül koltuk / sandalye takımı, aynı zamanda geometrik bir tasarıma ve göz yormayan bir sadeliğe sahip. Ahşap kaplı metal çerçeveleriyle de yumuşak ve rahat bir görünüm sağlıyor.

Kapsül koltuk / sandalye’ye oturduğunuz da çevresel görüşünüz daralıyor, yanlarınız ve üstünüz tamamen kapanıyor.Bu sayede etrafınız ki gereksiz görüntü engelleniyor. Sadece görüntü engellemekle de yetinmiyor dışarıdaki gürültüyü de engelleyerek sizi sakin bir baloncuğun içinde bırakıyor. Bu sayede dışarıda gerçekleşen, sizin huzurunuzu kaçıracak her şeyden uzaklaşmış oluyorsunuz. Kısacası dinlenmek, uyumak, kitap okumak, çalışmak veya biraz uzaklaşıp düşünmek istediğiniz zamanlar için oldukça kullanışlı bir ürün.

Kapsül koltuk takımıyla huzurlu bir ortam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz