Karantinada canı sıkılanlara IKEA’dan pratik çözüm

0
437 Okunma
IKEA boyama kitapçığı

Ülkemizde ürettiği ev ve yapı malzemeleriyle bilinen ve çok sevilen IKEA Corona virüsü sebebiyle evine kapanan insanlara çözüm sunuyor. Ürün kataloglarını özenle hazırlayan IKEA şimdi de boyama yaparak vakit geçirmek isteyenler için bir çevrim içi boyama kitapçığı yayımladı. Bu sayede evde geçirilen zamanı biraz daha keyifli hale getirmek isteyen şirket bunu internet sitesinde yayımladı.

IKEA

IKEA boyama kitapçığı çevrim içi indirilebiliyor

IKEA, McCann ile birlikte ana kataloğu gibi tasarlanmış bir kitapçık yarattı. Yayımlanan bu kitapçık klasik IKEA kataloglarını anımsatıyor olsa da bu versiyonda mobilyaları ve ev eşyalarını boyayabiliyorsunuz. Bir ara oldukça popüler olan ve insanların ev kapanmasıyla tekrar popülerleşen ”yetişkenler için boyama kitapları”na şimdi IKEA’da bir kitapçık bırakıyor.

Elbette yalnızca yetişkinler için değil çocukların da keyifle boyama yapabileceği bir boyama kitapçığı sunan şirket, bunu ücretsiz olarak internetten yayımlıyor. Bir ürün pazarlama stratejisi olarak yorumlanıyor olsa da yine de şirket dönem dönem bu tarz adımlarla hem kullanıcılarının keyifli zaman geçirmesini sağlıyor hem de reklamını yapıyor.

Kitapçığa ulaşmak isteyenler için bağlantı bırakıyoruz.

Küresel iklim sorununa IKEA hamlesi geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz