Netflix’teki belgeselleri ücretsiz izlemek mümkün!

0
413 Okunma
Netflix'teki belgeselleri ücretsiz izlemek

Netflix özellikle birkaç yıldır popülerliğini artırmış durumda. Milyonları aşan kullanıcı sayısıyla her geçen gün abone sayısını yükselten platformun attığı adımlar da merakla takip ediliyor. Platform kendisine has içerikleriyle kullanıcılarını etkilerken şimdi YouTube ile bağlantılı yeni bir hamle yapıyor. Buna bağlı olarak Netflix’te aboneler için sunulan bazı belgeseller YouTube üzerinden yayımlanacak.

netflix-turkiyede-ucretsiz-deneme-hakkini-kaldirdi-1

Netflix’teki belgeselleri ücretsiz izlemek artık mümkün

Belgesel seven bir kitle bulunuyor. Bu kişiler doğa belgesellerinden, insanların sosyal yaşamalarına kadar birçok konu hakkında hazırlanmış belgeselleri soluksuz izliyor. Netflix de bunu bildiği için bazı belgesellerini yine popüler çevrim içi video izleme platformu olan YouTube üzerinden ücretsiz izlemeye imkan tanıyor.

Söz konusu uygulama bir süredir ABD’de öğretmenler için sunuluyordu. Öğretmenlerin öğrencilerine bazı belgeselleri kolaylıkla açıp izletebilmesi için sunulan hizmet karantina günleri için genişletilmiş gibi duruyor. Şu an için birkaç belgeselin YouTube üzerinden ücretsiz izlenmesine imkan sağlanıyor.

Netflix’teki belgeselleri ücretsiz izlemek isteyenler için sunulan belgeseller şu şekilde sıralanıyor: 13th, Abstract, Babies, Chasing Coral, Explained, Knock Down the House, Our Planet, Period. End of a Sentence, The White Helmets, Zion. Şu an için söz konusu belgeseller İngilizce olarak sunulmuş olsa da tıpkı Netflix’te olduğu gibi yakın zaman içinde farklı diller için de altyazı seçenekleri eklenecek.

Netflix zirveye yerleşti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz