Kış için kahve kupanız hazır!

0
403 Okunma

Sadece iki yıl önce şanslı insanlar, dünyanın en gelişmiş kahve kupası olan Ember’in açılışını gördü. Eğer o zamana kadar bir kayanın altında saklı kaldıysanız, işte Ember’in yaptığı sıcak kahvenizi veya çayınızı seçtiğiniz sıcaklığa hızlı bir şekilde soğutması ve saatlerce  tam o sıcaklıkta tutması.

Kişisel hava temizleyici Puripot!

Ember akıllı kupa nasıl çalışır?

Popüler seyahat kupaları ile aynı teknolojiyi kullanan Ember, Seramik Kupa’yı geliştirdi. Bu kupa da oldukça akıllı ve açma / kapama düğmesi yoktur, kupa içerde sıvı olduğunda tespit eder ve daha sonra kullanıcıdan uygulama boyunca istenen sıcaklıklarını seçmesini ister. Kahvenizin soğumasını ve unutulmasını beklediyseniz, sadece 20 dakika sonra ılık bulabilmek için onu uygulamasından yönetmeniz yeterli olacaktır. 

ember_ceramic_mug_02

Özellikle ofis ortamında çalışan bireylerin uzun saatler alan toplantılarında bulunmaz bir nimet olduğunu düşünüyoruz. Eğer sizde genel her insan gibi işe dalıp sıcacık kahvenizi içmeyi unutuyorsanız ve ice coffee olmasını izliyorsanız bu ürün tam size göre. Aynı zamanda termos bardaklardan oldukça farklı bir bakış açısıyla geliştirildiğini söylemek isteriz.
Termos bardaklar her ne kadar istediğin sıvıyı sıcak veya soğuk tutmaya yarasada ağzı açık olduğunda aynı sonucu veremiyor maalesef.
ember_ceramic_mug_03
Ember akıllı kupa ise ağız kısmı açık olsa dahi istediğiniz sıcaklıkta içeceğinizi sizin için sıcak veya soğuk tutuyor. Bunu yaparken de herhangi bir kapağa ısı kaybını önleyecek bir dış materyale ihtiyaç duymuyor. Bildiğimiz geleneksel kupa şekline sadık olarak tasarlandı.

IKEA hoparlör aynı zamanda lamba gibi kullanılıyor!

Tasarımcı: Robert Brunner ve Ember

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz