Kişisel hava temizleyici Puripot!

2
579 Okunma

Kişisel hava temizleyici Puripot muhtemelen bilmediğiniz bir şey. İçeride soluduğunuz hava, dışarıda soluduğunuz havadan 10 kat daha kirli. Evet, dışarıdaki havadaki arabalardan gelen duman ve toz var, ancak bunlar, sürekli olarak güneşin UV ışınlarından ve çevremizdeki yeşilliklerden arındırılan devasa hava kütlesindeki kirletici maddelerin bir kısmının sadece az bir miktarını oluşturur.

Kendinizi birkaç metreküp iç havası ile sınırlayın; oran gerçekten değişiyor. İçinde soluduğunuz havanın gidecek hiçbir yeri yoktur, bu da dışarıdaki havadan daha stabil ve zorunludur. Yaşam alanlarınızda gelişen bakteriler ve diğer mikroorganizmalar havada yayılır ve onları öldürmek için UV ışığı olmadan, bu canlılar insan gözüyle tamamen çıplakken büyür.

Wi-Fi artık çok daha hızlı olacak!

Şimdi sizleri korkutmak istemeyiz ama kabul etmemiz gereken bir gerçek, içeridekilerin dışarıdakiler kadar saf olmadıkları… ve Atalarımızın yaptığı gibi sonsuza kadar dışarıda yaşayamayacağımıza göre, teknolojiye güveniyoruz.  Belki de, hava temizleme teknolojisindeki en son gelişmelerden biri olan Puripot, bakımı veya temizlenmesi gerekmeksizin neredeyse sonsuza dek çalışabilen bir hava temizleyicidir. Son temizleyiciler periyodik temizleme veya değiştirme gerektiren filtrelere ve kartuşlara dayanırken, Puripot etrafınızdaki havayı arıtmak için Titanyum Dioksit Fotokataliz olarak bilinen bir şey kullanır.

Temelinde her iki günde bir tekrar doldurduğunuz bir su haznesine bağlıdır. Su, ince havayı hapsederken aynı zamanda, bir oda spreyi haline getirmek için uçucu yağlar bile ekleyebilirsiniz); Koku taşıyan bakterileri ve VOC’leri anında öldürebilen fotokatalitik seramik bir malzemeden oluşur. Görünür dalga boyunda ışıkla aktif hale getirilen Ti02, mikroorganizmaların havasının yanı sıra kötü kokuları da çekerken, su haznesi ince toz parçacıklarını hapseder. Sonuç temizleyicidir, aktif kömür odalarını değiştirmek ve HEPA filtrelerini birkaç ayda bir temizlemek zorunda kalmadan gerekli bakım gerektirmeden havayı temizler.

Bosch motora sahip şehir bisikleti üretildi!

Puripot akıllı uygulama entegrasyonu ve filtresiz çalışır

Puripot, bakım veya genel masraf olmadan yıllarca çalışabilir ve küçük, akıllı hoparlör boyutlu, taşınabilir biçimi sayesinde odadan odaya aktarabilirsiniz; Puripot’un yerel uygulaması, temizleyiciyi açmanıza veya kapatmanıza izin verir. Görünür dalga boyunda ışıkla aktif hale getirilen Ti02, mikroorganizmaların havasının yanı sıra kötü kokuları da çekerken, su haznesi ince toz parçacıklarını hapseder. Sonuç temizleyicidir, aktif kömür odalarını değiştirmek ve HEPA filtrelerini birkaç ayda bir temizlemek zorunda kalmadan gerekli bakım gerektirmeden havayı temizler. Puripot, bakım veya genel masraf olmadan yıllarca çalışabilir ve küçük, akıllı hoparlör boyutlu, taşınabilir biçimi sayesinde odadan odaya aktarabilirsiniz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz