Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak uygulamalar

0
260 Okunma

Hayatımızın her alanında kullandığımız interneti, kişisel gelişim kalitenizi arttırmak için de rahatça kullanabilirsiniz. Sizin için hayatınızı değiştirecek, kişisel gelişim konusunda size yardımcı olacak en iyi 3 mobil uygulamayı listeledik. İşte o uygulamalar:

Habitify

Habitify uygulaması, kişisel gelişiminize yardımcı olacak yeni bir alışkanlık edinmenizle birlikte günlük hayatınızı düzene sokmanıza yardımcı olmakta. Yeni bir alışkanlık edinmek istiyor fakat bunu bir türlü başaramıyorsanız, Habitify uygulamasının sizin için tasarlanmış bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Habitify mobil uygulaması ile kişiselleştirilebilir günlük rutin bildirimleri alabilir, gelişiminizi grafikler üzerinden takip edebilir ve Widget kullanım özelliği ile hedefinizi bir an olsun gözünüzden ayırmadan, emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

Farkındalığı arttıran 5 meditasyon uygulaması

Akademia

Genel kültürünü geliştirmek isteyenler için hazırlanmış olan Akademia, yirmiden fazla kategoride 3 binden fazla makale barındırmakta. Her gün 10 yeni makale eklenen geniş arşivinde aradığınız her konu ile ilgili bir yazı bulabilirsiniz. Ayrıca uygulama, makalelerin altına yorum yapma özelliği de sunmakta. Son olarak okuduğunuz ve hoşunuza giden makaleleri dilerseniz sosyal medya hesaplarınızdan da paylaşabilirsiniz.

Google Arts & Culture

Google’ın geliştirdiği bu uygulamayı, birden çok kültürün buluşma noktası olarak tanımlayabiliriz. Bu sayede birçok kültür hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca online müze turu, görsel üzerinden sanat eserine ulaşabilme özellikleri bulunmakta. Tüm bunların yanı sıra Google Arts & Culture, fotoğraflarınızı ünlü sanat eserlerine çevirme özelliği ile de dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz