Klasik robot süpürge tasarımına Star Wars dokunuşu

0
457 Okunma
robot süpürge

Ev teknolojilerini belki de en eğlenceli yönünü temsil eden robot süpürge modelleri günümüzün sevilen ev teknolojileri arasında yer alıyor. Daha çok Çin merkezli markaların bu konudaki tasarımlarını görüyor olsak da şimdi karşınıza R9-D9 adıyla çıkıyor. İşte Star Wars dokunuşu ile robot süpürge modeli!

Uygun fiyatlı Xiaomi robot süpürge piyasaya sürüldü

Klasik robot süpürge tasarımına Star Wars dokunuşu

Star Wars hayranı Matthew Scott Hunter, Roomba’yı  2018’de gerçekçi görünümlü bir R2-D2 robot süpürgeye dönüştürdü. Video yıllar önce yayımlanmış olsa da yine karşımıza çıktı. Bunun nedeni ise muhtemelen birçok kişi Corona virüsü karantinası sırasında temizliği daha katlanılabilir hale getirmenin yollarını aradı.

Hunter, robot süpürgeyi oluşturmak için bir kapak, poster panosu ve rastgele ev eşyaları ile hafif bir çöp kutusu kullandı. Bu kadar basit ve kolay ulaşılabilir malzemelerle oluşturulan bu robot süpürge oldukça dikkat çekiyor.

Robotun alt kısmında bulunan tekerlekler sayesinde oldukça rahat hareket ettiği görülüyor. Baş kısmında da kullanılan mekanikler robotun kafasını da sağa ve sola hareket ettirmesini sağlıyor. Bu oynar baş için Hunter vantilatörden yardım almış. Robotta taşınabilir bir pil bulunuyor bu  aynı zamanda ses ve ışıklandırma için de bir güç kaynağı oluyor.

Siz de merak ettiyseniz videoyu aşağıya bırakıyoruz belki bu robot süpürgeyi yapmak istersiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz