realme Buds Q TWS kulaklık 25 Mayıs’ta geliyor

0
273 Okunma
realme Buds Q TWS kulaklık

realme Buds Q TWS kulaklık şık tasarımı ve başarılı özellikleriyle birlikte 25 Mayıs 2020’de kullanıcıların karşısına çıkıyor. realme cephesi kablosuz kulaklıklarıyla gündemdeki yerini koruyor. Şimdi ise realme Buds Q TWS kulaklık ile oldukça şık bir tasarımla geliyor.

realme Buds Q TWS kulaklik

realme Buds Q TWS kulaklık ile ilgili bilinenler

Bildiğiniz gibi realme 25 Mayıs’ta 4’ü kesinleşmiş 8 yeni ürününü tanıtmayı planlıyor. Bunlar arasında realme X50 Pro Player Edition, realme Watch, realme TV ve realme Buds Air Neo TWS kulaklıklar yer alıyor. Kulaklıklar teknoloji tutkunları tarafından çok sevilen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Bu nedenledir ki realme yeni bir kulaklık ile geçen aylarda karşımıza çıkmasına rağmen koleksiyonuna yeni iki kulaklık daha ekliyor. Yeni paylaşımlara göre, Buds Air Neo’nun 25 Mayıs’ta gelen tek TWS kulaklık olmadığı ortaya çıktı. realme’nin Weibo’daki hesabı üzerinden Buds Q’nun da TWS yani gerçek kablosuz kulaklık deneyimi sunan bir model olarak geleceğini duyurdu.

Apple’ın çok popüler AirPods’una, Samsung’un Galaxy Buds’ına ve Huawei’in Freebuds modeline rakip olmaya geliyor. Çok şık bir kutu ile afişte görülen kulaklıklarda hem mat ham de parlak siyah ve elbette gold detaylar da yer alıyor. Ürünü oldukça şık gösteren bu detaylara ek olarak kulaklığın özellikleri hakkında bir detay bulunmuyor.

Kulaklığın yaratıcısının, Fransız tasarımcı José Lévy olduğunu biliyoruz. Tasarımın ilhamı ise şu: Yumuşak dokuda ve yuvarlak olan çakıl taşlarının doğallığı. Bu tasarımın tercih edilmesinin avantajı ise kulağa tam oturması olarak gösteriliyor.

Parmak izi okuyucusu bulanan kablosuz kulaklık !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz