Krizi fırsata çevirenlerde bugün: Bikini ile uyumlu maske!

0
763 Okunma
Bikini ile uyumlu maske

Corona virüsü ile birlikte artık hayatımızın yeni normalimiz haline gelen maskeler havaların da ısınmasıyla birlikte iyice kullanımı zor bir hale geliyor. Dünyanın tamamını etkileyen bu salgın insanların yeni rutinleri kazanmasına neden oluyor. Birçok maske tasarımı görsek de moda tasarımcısı Marine Verdenelli, MSN’e verdiği röportajda ortaya çıkan yeni maske ve bikini üçlüsü krizi fırsata çevirenlerde yer almasına neden oluyor. Bikini ile uyumlu maske fikri korkunç görünüyor!

Bikini ile uyumlu maske akımı korkunç görünüyor

Birçok ülkenin öngöremediği bu salgın çok da önemsenmemesi Avrupa’da milyonlarca insanın etkilenmesine neden oldu. Corona virüsü ile hayatımıza maskeler de girmiş oldu. Teknolojik olanlarından renkli ve çok fonksiyonlu olanlara kadar birçok maske tasarımı bulunuyor. Bunlara ise bu yaz ‘’trikini’’adı verilen yeni bir tanesi eklenebilir.

Bikini ile uyumlu maske

Instagram’da ünlü Hint asıllı yıldız Kajol’un yaptığı paylaşım sonrası dikkatleri çeken bu trend yeni trend olmaz umuyoruz.

Kadınların modayı sevdiği ve takip ettiği artık su götürmez bir gerçek, bunu bilen moda tasarımcısı Marine Verdenelli’nin aklına ise bikini ile takılacak maskenin aynı desenlerde olması gelmiş ve bunu tasarlamış.

Somag News Trikini hakkında herhangi bir tedbir alınmazsa plajları dolduracak korkunç buluş olarak adlandırıyor .Normalde eskiden kullanılan bir tabir olsa da 2020 yılıyla birlikte tekrar hayatımıza girecek bir tasarım trendi gibi duruyor.

Bikini ile uyumlu maske

Buradaki mantık şıklık mı yoksa virüsten korunmak mı bilinmiyor. Bakıldığında normal koşullar altında bile, deniz ve havuzlar birçok enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalınmasına neden oluyor.

Maskelerin asıl amacı havadaki virüsleri filtrelemek olsa da bu maskelerle sırf trend olduğu için suya girmek oldukça ilginç bir yaklaşım olarak karşımıza çıkıyor. Yazın denize girerken maske akımına uyacaklar için bir uyarımız bulunuyor: O maske sizi korumayacak ve maske yanıklarıyla karşılaşmanız çok olası!

Bikini ile uyumlu maske

Sizce bu yeni bir akım olabilir mi? 2020 Trikini akımı hakkındaki düşünceleriniz neler?

Bütçe dostu Xiaomi Smartmi KN95 Maskesi satışta

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz