Tokyo Game Show 2020 COVID-19 sebebiyle iptal!

0
164 Okunma
Tokyo Game Show 2020

Her geçen gün yeni iptal haberleriyle güne başlıyoruz. Bu sefer ki iptal haberi ise Tokyo Game Show 2020 için geldi. Oyunseverler için önemli bir etkinlik olan Tokyo Game Show bu yıl ki COVID-19 salgını sebebiyle iptal edildiği duyuruldu. Elbette bütün ümitler suya düşmüyor ve etkinlik diğer birçok etkinlik gibi çevrim içi ortama taşınıyor.

Tokyo Game Show 2020 çevrim içi olarak yayımlanacak

Corona virüsü salgını sebebiyle resmi olarak iptal edilen etkinlikler arasına dahil olan etkinlik, çevrim içi olarak insanlarla buluşacak. Sürpriz bir karar olmayan bu karardan yakın bir zaman önce de zaten Game Developers Conference iptal kararı almıştı. 2020 yılı için etkinliklerin diğer her şey gibi dengesini bozan COVID-19 ilerleyen günlerdeki planların da değişmesine neden olacak gibi duruyor.

Normalde birkaç gün süren etkinliğin dijital ortama taşınmasıyla birlikte günlerce sürüp sürmeyeceği henüz bilinmiyor ancak öyle bir şey olursa 24 Eylül ve 27 Eylül tarihlerinde bu etkinlik gerçekleşecek. İlerleyen günlerde ise etkinlik ile ilgili detayların ortaya çıkacağı söyleniyor.

Minimal tarzıyla oynaması eğlenceli 5 oyun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz