Lady Gaga Marvel filminde yer alabilir

0
609 Okunma
lady gaga marvel

En son A Star Is Born filmiyle adından söz ettiren ve performansı oldukça beğenilen başarılı şarkıcı Lady Gaga, şimdi de bir Marvel filminde oynayacağı haberleriyle gündemde. Marvel ünlü şarkıcının X-Men karakterlerinden birini oynamasını istiyor.

Lady Gaga Marvel yıldızı olabilir

Yaptığı her hareketle olay yaratan çılgın popstar oyunculuğuyla da göz dolduruyor. 2016 yılında oynadığı American Harror Story: Hotel‘deki rolüyle Altın Küre ödülü kazandı. Bradley Cooper ile çektiği A Star Is Born filmindeki performansıyla ise büyük beğeni toplayarak Oscar‘da en iyi kadın oyuncu adaylığını da elde etti. Şarkıcılığının yanında bu başarısıyla da dikkat çekmeye devam ederken Marvel‘da ünlü yıldızın peşine düştü.

lady gaga marvel

X-Men filmi karakterlerinden Emma Frost karakterini canlandırması için Marvel‘dan teklif aldığı iddia edilen Lady Gaga‘nın teklife nasıl karşılık vereceği ise henüz belli değil. Emma Frost‘un görünüşüne bakıldığında da Lady Gaga‘ya olan benzerliği dikkat çekiyor. Teklife Lady Gaga tarafından olumlu yanıt verilirse oldukça güzel bir sonuç ortaya çıkacak gibi görünüyor.

WhatsApp Web’e yakında parmak iziyle giriş yapılabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz